Παρασκευή, 23 Οκτώβριος 2020 13:02

Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ: Πήρε δανεικούς από την Καλαμάτα τους Γουέσλεϊ και Αντεμάι

Γράφτηκε από τον
Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ: Πήρε δανεικούς από την Καλαμάτα τους Γουέσλεϊ και Αντεμάι

Δανεικούς δύο ποδοσφαιριστές από την "Μαύρη Θύελλα" απέκτησε το Διαβολίτσι...

Συγκεκριμένα παίκτες του ΑΟΔ μέχρι το καλοκαίρι θα είναι ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός Γουέσλεϊ Ντα Σίλβα και ο νεαρός μέσος Ορέστης Αντεμάι. Ηδη στο Διαβολίτσι αγωνίζεται ως δανεικός από την Καλαμάτα και ο Ντανιέλ Πάγια. Η διοίκηση του ΑΟΔ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ευχαριστεί τον πρόεδρο της Καλαμάτας Γιώργο Πρασσά. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Ο πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Α Ο Διαβολιτσίου θέλουμε να εκφράσουμε τις βαθύτατες ευχαριστίες μας στον πρόεδρο της αγαπημένης μας «Μαύρης Θύελλας», Γιώργο Πρασσά , για την μεγάλη βοήθεια που μας προσφέρει με την παραχώρηση στην ομάδα μας, για έναν χρόνο ,των ποδοσφαιριστών Ντάνιελ Πάγια, Ορέστη Αντεμάι και Γουέσλεϊ Ντα Σίλβα.
Θέλουμε να του ευχηθούμε το όραμά του, και το όραμα των συνεργατών του με τη συμμετοχή του συντοπίτη μας Κώστα Βεργή για την μεγάλη "Μαύρη Θύελλα", να γίνει γρήγορα πραγματικότητα και να αγωνίζεται εκεί που πραγματικά της αξίζει! Στην Super league! Θα είμαστε αρωγοί στην προσπάθειά σας για την πρόοδο και την ανάπτυξη του Μεσσηνιακού ποδοσφαίρου".