Παρασκευή, 23 Οκτώβριος 2020 14:59

ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ: Για το πρώτο διπλό στο Μελιγαλά

Γράφτηκε από τον
ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ: Για το πρώτο διπλό στο Μελιγαλά

Στην 4η θέση της Α’ τοπικής μαζί με τον Τέλλο Αγρα βρίσκεται ο Ακρίτας Κορώνης μετά την νίκη του με 3-1 επί του Ολυμπιακού Ανάληψης. 

Η ομάδα του Σπύρου Τσίκινη πήρε την 3η νίκη της σεζόν, δείχνοντας πως στην έδρα της φέτος θα είναι πολύ δυνατή. Το ζητούμενο είναι να βελτιωθεί και εκτός έδρας, εκεί όπου μετρά μία ήττα  (3-0 από Μάνη) και μία ισοπαλία (1-1 με Χώρα) σε δύο αγώνες. Την Κυριακή η ομάδα της Κορώνης δοκιμάζεται στο Μελιγαλά με αντίπαλο τον Εθνικό και θα προσπαθήσει να πάρει το πρώτο της διπλό για να βελτιώσει τη θέση της στο βαθμολογικό πίνακα. Το ματς πάντως έχει αυξημένο βαθμό δυσκολίας, κάτι που επισημαίνει και ο προπονητής του Ακρίτα Σπύρος Τσίκινης που περιμένει από τους παίκτες του να δείξουν βελτίωση σε σχέση με τα προηγούμενα εκτός έδρας ματς.

Νοκ άουτ ο Μερκούρης, γυρίζει ο Μάραντος

Η μοναδική απουσία που θα έχει στο κυριακάτικο ματς ο Ακρίτας Κορώνης είναι ο Ηλίας Μερκούρης που δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του και θα μείνει εκτός.
Αντιθέτως ετοιμοπόλεμος είναι ο Τάσος Μάραντος που θα προσφέρει μια ακόμη ποιοτική επιλογή στον Σπύρο Τσίκινη στη μεσαία γραμμή.
Να σημειώσουμε πως εδώ και καιρό δεν υπολογίζεται ο Φώτης Γεωργιόπουλος που βρίσκεται μόνιμα στην Αθήνα.