Παρασκευή, 23 Οκτώβριος 2020 15:37

ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Να συνεχίσει το καλό ξεκίνημα στο εκτός έδρας ματς με Ανάληψη

Γράφτηκε από τον
ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Να συνεχίσει το καλό ξεκίνημα στο εκτός έδρας ματς με Ανάληψη

Την πρώτη απώλεια βαθμών στο γήπεδο του γνώρισε την Κυριακή ο Τέλλος Αγρας που έμεινε στο 0-0 με την Χώρα.

Αυτό ήταν και το πρώτο ματς στο οποίο δεν βρήκε δίχτυα η ομάδα των Γαργαλιάνων, που συνολικά πραγματοποίησε μέτρια εμφάνιση και δεν έβγαλε πολλές φάσεις στα καρέ του Παπαφλέσσα. Από την άλλη όμως ούτε απειλήθηκε και ο γκολκίπερ Χρήστος Λαμπίρης πέρασε ένα ήσυχο απόγευμα.

Η ομάδα του Δημήτρη Λίτσα είναι στην 4η θέση μαζί με την Κορώνη, το ξεκίνημα της σαφώς και είναι θετικό, όμως το ζητούμενο είναι να υπάρξει και συνέχεια.
Αύριο Σάββατο ο Τέλλος Αγρας παίζει στον Αγιο Νικόλαο Μεσσήνης με τον Ολυμπιακό Ανάληψης και καλείται να πάρει αποτέλεσμα απέναντι σε μια σκληροτράχηλη ομάδα.
Το άσχημο είναι πως τα προβλήματα δεν λένε να αφήσουν σε ησυχία τους “ερυθρόλευκους”, με το ρόστερ να έχει υποστεί αρκετές απώλειες από την αρχή της σεζόν.

Ανησυχία για Τηλεμάχου

Ο Τηλεμάχου χτύπησε στο γόνατο στο ματς με τη Χώρα και έκανε μαγνητική για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος. Το σίγουρο πάντως είναι πως δεν θα παίξει στο αυριανό ματς.
Επιπλέον αποχώρησε από την ομάδα και ο Τάρλεφ για επαγγελματικούς λόγους. Να θυμίσουμε πως παρελθόν έχουν αποτελέσει ακόμη οι Γεωργόπουλος και Γεωργιόπουλος, ενώ νοκ άουτ για όλη τη σεζόν έχει τεθεί ο Ταγκαλάκης με ρήξη χιαστών.