Σάββατο, 23 Φεβρουάριος 2013 10:56

Στο Μεσσηνιακό και ο Ελβιο Μάνα, το πλάνο του Παπαδόπουλου

Γράφτηκε από τον

Ο Ελβιο Μάνα φορά ξανά την πράσινη φόρμα και επιστρέφει στο Μεσσηνιακό. Ο πρώην τεχνικός της Καλαμάτας εντάσσεται στο τεχνικό τιμ των "πρασίνων", όπου έχει εργαστεί στο παρελθόν και θα είναι συνεργάτης των Δημήτρη Τσάκωνα και Γιώργο Κατσούλη, με τους οποίους έχει συνυπάρξει παλαιότερα και στη "Μαύρη Θύελλα". Ο κ. Μάνα έχει ήδη αναλάβει καθήκοντα, καθώς έχει αναλάβει και την παρακολούθηση των υποψήφιων αντιπάλων του Μεσσηνιακού στα μπαράζ ανόδου που θα είναι οι πρωταθλητές Λακωνίας, Αρκαδίας και Αργολίδας. Τις προηγούμενες μέρες ενημέρωσε τους Τσάκωνα, Κατσούλη για τις πρώτες του εντυπώσεις και η κατασκοπεία θα συνεχιστεί μέχρι να φθάσει η ώρα των αγώνων. Ο προπονητής του Μεσσηνιακού Δ. Τσάκωνας σημειώνει στο "Ν" πως ο κ. Μάνα θα προσφέρει τις υπηρεσίες του και στην προπόνηση, καθώς: "Εχουμε πολλά νέα παιδιά που χρειάζεται να κάνουν εξειδικευμένες προτάσεις για να ανέβουν επίπεδο και ο Ελβιο μπορεί να τους βοηθήσει με την εμπειρία και τις γνώσεις του". Παράλληλα ο Δ. Τσάκωνας γνωστοποίησε ότι αργότερα θα γίνουν δοκιμές παικτών για όσους ταλαντούχους μεσσήνιους επιθυμούν να ενταχθούν στο ρόστερ.  Οσο για τη φετινή πορεία ο Δ. Τσάκωνας δηλώνει ότι: "Είχα πει από την αρχή ότι η ομάδα θα κυνηγήσει και τους δύο τίτλους. Πίστευα πάντως ότι θα είναι πιο κοντά μας στη βαθμολογία 3-4 ομάδες. Πλέον δεν έχουμε ιδιαίτερο άγχος για το πρωτάθλημα και δίνουμε προσοχή στα μπαράζ. Εκεί όπου χρειάζεται μεγάλη προσοχή, διότι καμία ομάδα, αφού θα είναι πρωταθλήτρια δεν θα είναι αδύναμη και δεν μπορούμε να την υποτιμήσουμε".
Ο Μεσσηνιακός κάνει "περίπατο"  στην Α' τοπική, όντας στο +10 από τη δεύτερη Κυπαρισσία και έχοντας μόλις μια ήττα (από τη Σπερχογεία) σε όλες μάλιστα τις διοργανώσεις. Ως εκ τούτου ο τίτλος στις εναπομείναντες εννέα αγωνιστικές δεν χάνεται με τίποτα για τους "πράσινους" που παίζουν πολύ όμορφο ποδόσφαιρο και σκοράρουν κατά ριπάς έχοντας 74 γκολ σε 21 αγωνιστικές! Γι' αυτό και ήδη σχεδιάζεται η επόμενη μέρα, που θα βρει λογικά την ομάδα στη Γ' εθνική.
Το πλάνα του Σταύρου Παπαδόπουλου είναι να πορευτεί ο Μεσσηνιακός με μεσσήνιους ποδοσφαιριστές, αφού επιθυμία του είναι να παίζουν όπως λέει τα "δικά μας παιδιά". Ο πρόεδρος του συλλόγου δεν σκοπεύει να κάνει ριζικές αλλαγές στο ρόστερ, παρά προσεγμένες και ποιοτικές προσθήκες με παίκτες που θα κάνουν τη διαφορά. Σκέφτεται όμως να αλλάξει αισθητά την όψη του γηπέδου που φέρει το όνομά του. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στις προθέσεις του Στ. Παπαδόπουλου είναι να μπει πλαστικός τάπητας, αλλά και στέγαστρο στη νότια κερκίδα. Κάτι που φανερώνει την αγάπη που έχει για το Μεσσηνιακό και την αισιοδοξία να τον δει σε υψηλότερες κατηγορίες.


  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ