Δευτέρα, 26 Οκτώβριος 2020 15:31

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ – ΚΑΛΟ ΝΕΡΟ 3-1: Πήρε το Τριφυλιακό ντέρμπι και έκανε το “5 στα 5”

Γράφτηκε από τον

Την πέμπτη νίκη σε πέντε παιχνίδια κατέκτησε χθες η Κυπαρισσία που επικράτησε του Καλού Νερού με σκορ 3-1.

Ο ΑΟΚ έκανε έτσι το “5 στα 5” και οδεύει ολοταχώς για την κατάκτηση του τίτλου στην Α’ τοπική, μιας και είναι στο -1 από την πρώτη Εράνη και ενώ έχει και ένα ματς λιγότερο.
Η ομάδα του Ηλία Φωτόπουλου έφτασε τα 22 γκολ ενεργητικό σε πέντε ματς, ενώ χρειάστηκε να φτάσουμε στην 6η αγωνιστική για να παραβιαστεί για πρώτη φορά η εστία της.

Αλλα δύο γκολ ο Αντωνόπουλος

Μεγάλος πρωταγωνιστής του ΑΟΚ ήταν για ένα ακόμη ματς ο πρώτος σκόρερ της κατηγορίας Θανάσης Αντωνόπουλος που πέτυχε άλλα δύο γκολ και έφτασε τα 8 σε 5 ματς!
Από την άλλη το Καλό Νερό υπέστη την τέταρτη ήττα του σε πέντε ματς, παρέμεινε χαμηλά στη βαθμολογία, όμως η χθεσινή ήττα μπορεί να χαρακτηριστεί “εντός προγράμματος”.
Οι “κυανόλευκοι” προηγήθηκαν με το... καλημέρα μόλις στο 2’... Ο Κωνσταντόπουλος εκτέλεσε ένα κόρνερ και ο... συνήθης ύποπτος Θανάσης Αντωνόπουλος με κεφαλιά έγραψε το 1-0.
Στο 10’ ο Καπλάνης είχε σουτ στο αριστερό δοκάρι. Τρία λεπτά αργότερα ο Σκοτζάι κέρδισε πέναλτι από τον Αριδά.
Ο Αντωνόπουλος το εκτέλεσε με τον Λούτο να αποκρούει, ο Αντωνόπουλος πήρε το “ριμπάουντ” όμως με κεφαλιά σε κενή εστία έστειλε την μπάλα άουτ!
Οι τυπικά φιλοξενούμενοι έφεραν το ματς στα ίσια στο 18’ όταν μετά από βολέ του Λούτου και ασυνεννοησία στην άμυνα του ΑΟΚ, ο Δεμπεγιώτης με πλασέ έκανε το 1-1.
Η Κυπαρισσία πήρε εκ νέου το προβάδισμα στο 30’ με τον Αντωνόπουλο να εκτελεί ένα φάουλ, τον Ντιόπ να προσπαθεί να διώξει με την μπάλα να χτυπά στο κεφάλι του Π. Μπουτσικάκη και να καταλήγει στα δίχτυα για το 2-1.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΑΟΚ είχε τον έλεγχο και πέτυχε και τρίτο γκολ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Αντωνόπουλου στο 65’ και αφού η μπάλα χτύπησε πάνω και στο Δεμπεγιώτη (3-1).
Η ομάδα του Τάκη Παναγόπουλου τελείωσε το ματς με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Ντιόπ στο 78’ για επικίνδυνο μαρκάρισμα.
Διαιτητής ήταν ο Καυκάς, με βοηθούς τον Π. Νικολόπουλο και την Τσουκάλη.
ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Παππάς, Ανδρουτσής (86’ Κοσμόπουλος), Καπλάνης (46’ λ. τρ. Ζαφείρης), Π. Μπουτσικάκης, Μαρκόπουλος, Κατσιώλης, Χρ. Μπουτσικάκης (46’ Μιτρόφ), Αντωνόπουλος (86’ Καραβούλιας), Σκοτζάι, Παναγόπουλος (75’Διονυσόπουλος), Κωνσταντόπουλος.
ΚΑΛΟ ΝΕΡΟ: Λούτος, Κυριακούλης (65’ Τσέρπια), Βλάμης, Κωνσταντόπουλος (81’ Παναγούλιας), Μιχαλακόπουλος, Ντιόπ, Δεμπεγιώτης, Κορμπής (40’ λ.τρ. Δασκαλάκης), Αριδάς, Πλακάς (81’ Μουζής), Μπεγέτης.