Δευτέρα, 26 Οκτώβριος 2020 16:59

ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ – ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ 0-2: Πήρε το διπλό και ανέβηκε στην 3η θέση

Γράφτηκε από τον

Με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο ο Ακρίτας Κορώνης κέρδισε χθες το απόγευμα στο Μελιγαλά τον τοπικό Εθνικό με 2-0 και ανέβηκε στην 3η θέση της βαθμολογίας.

Η ομάδα της Κορώνης ήταν καλύτερη από τον αντίπαλο της και συνδύασε την εμφάνιση με το αποτέλεσμα και πρόσθεσε ακόμη τρεις πόντους στο ενεργητικό της. Μετά τα αποτελέσματα της 6ης αγωνιστικής σκαρφάλωσε στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 13 πόντους, την οποία μοιράζεται με τον Απόλλωνα Καλαμάτας.
Το 0-1 σημείωσε στο 24’ ο Μάραντος με σουτ και στο 52’ ο Σπανός με απευθείας φάουλ διαμόρφωσε το 0-2. Στη συγκεκριμένη φάση το φάουλ δόθηκε γιατί ο Αργυρόπουλος έπιασε την μπάλα έξω από την περιοχή πριν ο Σπανός γίνει απειλητικός για την εστία του Εθνικού.
Σε ότι αφορά τον Εθνικό, δεν έκανε καλή εμφάνιση, ενώ οι παίκτες του δεν μπόρεσαν να απειλήσουν ουσιαστικά την εστία του Σταθά. Μάλιστα μετά το παιχνίδι ο προπονητής Παναγιώτης Πολίμος έθεσε την παραίτηση του στη διάθεση της διοίκησης. Σύμφωνα με πληροφορίες η παραίτηση δεν έγινε δεκτή.
Διαιτητής ήταν ο Ψηλοπαναγιώτης και βοηθοί διαιτητές οι Σταυρόπουλος, Καραμπέτσος.
ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ: Αργυρόπουλος, Μακρής, Αλντέσκου (80’ Διακουμάκος), Νινιός, Φέστας, Παπαδόπουλος, Σαραντόπουλος, Λάγιος, Δαλκαφούκης, Σαούτης, Κανελλόπουλος (39’ Ρουμελιώτης).
ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ: Σταθάς, Υμεράσι, Μπίζος, Κουτσουμπός, Παναγιωτόπουλος, Τσάνι, Σταμάτης (89’ Σιψάς), Τσιμικλής, Μάραντος (70’ Κρητικάκης), Μουτζούρης, Σπανός (81’ Τέντες).