Δευτέρα, 26 Οκτώβριος 2020 17:30

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ – ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ 3-1: Στο φινάλε ήρθε η δεύτερη νίκη για τους γηπεδούχους

Γράφτηκε από τον
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ – ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ 3-1: Στο φινάλε ήρθε η δεύτερη νίκη για τους γηπεδούχους

Συνδυάζοντας την καλή εμφάνιση με το αποτέλεσμα, ο Ολυμπιακός Ανάληψης κέρδισε με 3-1 τον Τέλλο Αγρα, προχθές το απόγευμα στο γήπεδο του Αγίου Νικολάου στη Μεσσήνη.

Οι νικητές έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, έβαλαν 3 γκολ, είχε και άλλες φάσεις για να σκοράρουν και έφυγαν με το νικηφόρο αποτέλεσμα και στο δεύτερο εντός έδρας παιχνίδι τους.
Καλή εικόνα είχε και ο Τέλλος Αγρας στο παιχνίδι, όμως πέρα από το γκολ της ισοφάρισης δεν μπόρεσε να αξιοποιήσει κάποια άλλη φάση ώστε να φύγει από τη Μεσσήνη με κάποιο θετικό αποτέλεσμα.
Στο 20’ ο Κοντομανωλόπουλος με σουτ μέσα από την περιοχή έβαλε μπροστά στο σκορ τους γηπεδούχους. Στο 30’ ο Σωτηρόπουλος με διαγώνιο σουτ ισοφάρισε 1-1. Στο 87’ ο Θεοδοσόπουλος με σουτ από τη μικρή περιοχή πέτυχε το 2-1. Στο 89’ μετά από συνδυασμό του Δημητρίου με τον Παπαβασιλόπουλο, ο πρώτος έκανε τη σέντρα και ο δεύτερος με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 3-1.
Οι φιλοξενούμενοι είχαν την ευκαιρία να πάρουν προβάδισμα στο 80’ όταν ο Καυκής από πλεονεκτική θέση σούταρε, όμως απέκρουσε σωτήρια ο Κατσίποδας.
Πέναλτι ζήτησαν οι γηπεδούχοι στο 75’ σε ανατροπή του Κοντομανωλόπουλου, όμως ο διαιτητής Πλακογιάννης δεν είδε παράβαση και έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ: Κατσίποδας, Δημητρίου, Δημητρακόπουλος, Κακογιάννης, Ξυδιάς (55’ Σταματόπουλος, 74’ λ.τρ. Μωραγιάννης), Κρεμύδας, Κοντομανωλόπουλος (89’ Σπύρος), Παπαβασιλόπουλος, Θεοδωρακόπουλος (74’ Θεοδοσόπουλος), Καλογερόπουλος, Παυλάκος.
ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Λαμπίρης, Καραχούντρης, Κάππος (81’ Ραπάι), Λάζαρης (73’ Λακριντής), Μπολούν, Αλεβίζος, Κουλόπουλος (73’ Καυκής), Σωτηρόπουλος (89’ Σερέτης), Γαλάνης, Ηλιόπουλος, Βελησσάρης.