Δευτέρα, 26 Οκτώβριος 2020 17:59

Α.Ε. ΑΒΙΑΣ – ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΠΕΤΑΛΙΔΙΟΥ 1-0: Νέο τρίποντο με γκολ του Κ. Κορμπή

Γράφτηκε από τον

Με γκολ του Κώστα Κορμπή, η Α.Ε. Αβίας επικράτησε προχθές στην έδρα της, του Απόλλωνα Πεταλιδίου με 1-0.

Αυτή ήταν η δεύτερη σερί νίκη, πρώτη εντός έδρας για την ομάδα του Κάμπου, αφού και την προηγούμενη αγωνιστική είχε κερδίσει με το ίδιο σκορ, τον Τσικλητήρα στην Πύλο.
Ηταν μια σημαντική νίκη, αλλά δύσκολη, όπως την χαρακτήρισαν μετά το ματς, οι γηπεδούχοι, που θα βοηθήσει όχι μόνο βαθμολογικά, αλλά και για να συνεχίσουν την προσπάθεια για την παραμονή στην κατηγορία.
Η ομάδα του Πεταλιδίου, με τον παίκτη της Θανάση Φωτόπουλο, να εκτελεί και χρέη προπονητή στο ματς, ήταν ανταγωνιστική και διεκδίκησε μέχρι το τέλος ένα θετικό αποτέλεσμα, αλλά δεν τα κατάφερε.
Στο 20’ από σέντρα του Δ. Τσουλάκου, ο Γεωργίκος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο κάθετο δοκάρι. Στο 40’ μετά από σύγχυση στην περιοχή ο Γ. Καρδάσης βγήκε πρώτος στην μπάλα σούταρε σε κενή εστία και την έστειλε άουτ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 59’ από κόρνερ του Δ. Τσουλάκου, ο Κ. Κορμπής με κεφαλιά πέτυχε το 1-0. Στο 80’ σουτ του Πολυμενέα μέσα από τη περιοχή απέκρουσε σωτήρια ο Σπάλας.
Διαιτητής ήταν ο Ρέκκας και βοηθοί διαιτητές η Στ. Τσαούση με τον Σταυρόπουλο.
Α.Ε. ΑΒΙΑΣ: Χριστόπουλος, Καλογερόπουλος, Γεωργίκος (46’ Πολυμενέας), Παπανικολόπουλος, Αποστολίδης, Γ. Καρδάσης, Κ. Κορμπής, Ε. Τσουλάκος (58’ Αθ. Καρδάσης), Δ. Τσουλάκος (86’ Μήτσος), Δ. Κορμπής, Γεωργουλέας.
ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΠΕΤΑΛΙΔΙΟΥ: Σπάλας, Αθανασόπουλος, Φαράντος, Πανταζόπουλος, Γ. Παναγόπουλος (81’ Μπαστακός), Φωτόπουλος, Γουδέλης (61’ Ψυχογιάννης), Θεριός, Πανταζής, Μαραβέλας, Ι. Παναγόπουλος (71’ Χούτος).