Δευτέρα, 26 Οκτώβριος 2020 18:54

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ – ΟΜΟΝΟΙΑ 0-0: Νίκησαν οι... άμυνες

Γράφτηκε από τον

Λευκή ισοπαλία είχαμε στον αγώνα που έγινε χθες το απόγευμα στην Πύλο, ανάμεσα στον τοπικό Τσικλητήρα και την Ομόνοια.

Οι δύο ομάδες πρόσεχαν την άμυνα τους ώστε να διασφαλίσουν το μηδέν και από εκεί και μετά προσπάθησαν με κάποιες επιθετικές ενέργειες να φτάσουν με αξιώσεις στην αντίπαλη περιοχή και να απειλήσουν. Οι φιλοξενούμενοι είχαν καλή εικόνα, έχασαν αρκετές ευκαιρίες, αλλά δεν ήταν ουσιαστικοί στην τελική προσπάθεια, ώστε να μπορέσουν να βάλουν κάποιο γκολ.
Οι γηπεδούχοι πήραν το 2ο βαθμό τους στο πρωτάθλημα και ξεπέρασαν προσωρινά τον Απόλλωνα Πεταλιδίου, που έπεσε στην τελευταία θέση. Για να πετύχουν το στόχο της παραμονής χρειάζεται να γίνουν ακόμη πιο ανταγωνιστικοί στα παιχνίδια που ακολουθούν.
ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: Σαρρής, Κ. Μέμα, Κ. Καρδάσης, Ν. Μέμα (46’ Ζάτσα), Πανταζόπουλος, Σεφεράσι, Ιλιάζι (46’ Γ. Ράλλης), Σούλα (85’ Κούβελας), Γεωργιάδης, Σπ. Κοτσοβός (60’ Α. Ζίου), Αθανασόπουλος (76’ λ.τρ. Κουρεμπάνας).
ΟΜΟΝΟΙΑ: Τσούλος, Δημητρίου, Σταυρόπουλος, Στραβάκος, Διονυσόπουλος, Καράμπελας, Κωστόπουλος (87’ Αβράμης), Τάφα (73’ Ροβολής), Μάραντος (82’ Λότσι), Ζακόλλι, Μπάλλας.

Ατυχος ο Αθανασόπουλος

Στο 76’ αποχώρησε από τον αγώνα ο Αθανασόπουλος της Πύλου, που λίγο νωρίτερα τραυματίστηκε στον ώμο. Μάλιστα οι άνθρωποι της ομάδας τον μετέφεραν στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες. Μέσα στις εβδομάδα θα υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις ώστε να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού του.