Παρασκευή, 16 Μάιος 2014 07:45

ΠΑΜΙΣΟΣ: "Αν κάνουμε το "2 στα 2" θα είμαστε φαβορί", λέει ο "χρυσός σκόρερ" Χρήστος Τρίψας

Γράφτηκε από τον
ΠΑΜΙΣΟΣ: "Αν κάνουμε το "2 στα 2" θα είμαστε φαβορί", λέει ο "χρυσός σκόρερ" Χρήστος Τρίψας

Η άνοδος στη Γ' εθνική είναι από προχθές πιο ορατή στη Μεσσήνη. Ο Πάμισος νίκησε με 1-0 τη Σπάρτη, το μεγάλο φαβορί του ομίλου στα μπαράζ και πλέον οδηγεί την κούρσα με 4 βαθμούς έναντι 3 των Λακώνων, 2 του Ερμή Κιβερίου και 1 του Πανθυρεατικού.

Μια επιτυχία που αποκτά μεγαλύτερη αξία αν αναλογιστεί κανείς ότι οι Νησιώτες έπαιζαν από το 25 με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Κωτσάκη.
Οι Νησιώτες όμως  δεν πτοήθηκαν και με "όπλα" τη ψυχή και το πάθος, πήραν τους τρεις βαθμούς χάρη σ' ένα γκολ του Χρήστου Τρίψα που σπάνια βλέπουμε ακόμα και σε μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.
Ο "χρυσός σκόρερ" του Παμίσου μιλώντας στο "Ν" για τη φάση του 80ού λεπτού είπε: "Εκείνη τη στιγμή όπως μου ήρθε η μπάλα, μου φώναξαν οι συμπαίκτες μου Χρήστο σούταρε και γι' αυτό έκανα σουτ. Χρειάζεται βέβαια και τύχη. αλλά και να πιστέψεις στα πόδια σου".
Ο Τρίψας σκόραρε με φοβερό βολέ 15 μέτρα έξω από την περιοχή, στέλνοντας την μπάλα στο "Γ" της εστίας της Σπάρτης που υποτάχθηκε στην ανωτερότητα του Παμίσου.
"Οταν μείναμε με 10 παίκτες φοβήθηκα ότι θα χάσουμε. Μετά το δεκάλεπτο όμως πίστεψα ότι δεν χάνουμε γιατί η Σπάρτη δεν μας έκανε φάσεις. Αξίζαμε τη νίκη. Είναι μια καλή ομάδα, από τη μέση και μπροστά είναι στο ίδιο επίπεδο με την Κυπαρισσία. Δεν τους αφήσαμε όμως να πιάσουν την απόδοση που μπορούν", λέει ο Χρ. Τρίψας που πέτυχε προχθές το πρώτο του γκολ στα μπαράζ ανόδου.
Στο πρωτάθλημα, ωστόσο, βρήκε δίχτυα 12 φορές, εκ των οποίων αρκετές με εντυπωσιακά σουτ, όπως αυτό κόντρα στη Σπάρτη. Για τη συνέχεια ο ικανός μεσοεπιθετικός εκτιμά ότι:
"Αν κάνουμε το "2 στα 2" στην έδρα μας θα είμαστε φαβορί. Θεωρώ ότι μπορούμε να ανέβουμε αν συνεχίσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί. Ο κόσμος μας είναι ένα αβαντάζ. Ο 12ος παίκτης και τον ευχαριστούμε για τη βοήθεια που μας προσφέρει".


Με απουσίες στο
επόμενο ματς

Ο Πάμισος κέρδισε το ματς με τη Σπάρτη, αλλά έχασε και δύο παίκτες. Οι Κωτσάκης, Αντωνίου αποβλήθηκαν και δεν θα αγωνιστούν στο νέο εντός έδρας ματς με αντίπαλο τον Πανθυρεατικό. Οι Ηλιόπουλος, Αλεβίζος που αγωνίστηκαν με προβλήματα τραυματισμών, έβγαλαν όλο τον αγώνα και παρά τις ενοχλήσεις που νιώθουν, δεν τίθεται θέμα απουσίας τους με την ομάδα του Αστρους. Απομένουν άλλωστε αρκετές μέρες μέχρι τον αγώνα της 21ης Μαϊου.
Οπως και να 'χει οι Νησιώτες θα αγωνιστούν με μοναδικό σκοπό τη νίκη που θα της διατηρήσει στην πρώτη θέση στο φινάλε του α' γύρου σ' αυτό το μίνι πρωτάθλημα.