Τετάρτη, 28 Οκτωβρίου 2020 12:18

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Αποχώρησαν οι Κουντάνης, Βασιλόπουλος και Δασκαλάκης!

Γράφτηκε από τον
ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Αποχώρησαν οι Κουντάνης, Βασιλόπουλος και Δασκαλάκης!

Κύμα αποχωρήσεων στον Απόλλωνα Καλαμάτας λίγες αγωνιστικές μετά το ξεκίνημα του πρωταθλήματος της Α’ τοπικής...

Συγκεκριμένα παρελθόν από τον ιστορικό σύλλογο αποτελούν από την Τρίτη οι Ηλίας Κουντάνης, Νίκος Βασιλόπουλος και Σπύρος Δασκαλάκης, οι οποίοι πήραν τα δελτία τους και αναζητούν τον επόμενο σταθμό στην καριέρα τους.

Να θυμίσουμε πως είχε προηγηθεί πριν από τρεις περίπου εβδομάδες και η αποχώρηση ενός ακόμη βασικού ποδοσφαιριστή των ασπρόμαυρων, του Βασίλη Κακαλή που κατέληξε στον Πανθουριακό.
Οι λόγοι της φυγής των συγκεκριμένων ποδοσφαιριστών δεν έχουν γίνει γνωστοί από τη διοίκηση του Απόλλωνα, όμως το δεδομένο είναι πως πλέον αλλάζουν και τα πλάνα και οι στόχοι στο πρωτάθλημα της Α’ τοπικής.
Είναι δεδομένο πως θα πάρουν ακόμη περισσότερο χρόνο συμμετοχής νεαροί σε ηλικία ποδοσφαιριστές και πάνω σε αυτούς θα στηριχθεί ο προπονητής Τάκης Σακελλαρόπουλος.
Και σαφώς είναι πολύ δύσκολο να συνεχίσει η καλαματιανή ομάδα να κάνει πρωταθλητισμό, μιας και το ρόστερ έχει πλέον αποδυναμωθεί αισθητά.
Ο Απόλλωνας ξεκίνησε εξαιρετικά το πρωτάθλημα με τέσσερις σερί νίκες, όμως στη συνέχεια ήρθε η ισοπαλία με την Ομόνοια και η εντός έδρας ήττα με τον Πανθουριακό.
Πλέον είναι στην 3η θέση μαζί με την Κορώνη και στο -3 από την πρώτη Εράνη και στο -2 από τη δεύτερη Κυπαρισσία που έχει και ένα ματς λιγότερο.
Το Σάββατο οι ασπρόμαυροι έχουν δύσκολη αποστολή μιας και παίζουν στην Κορώνη με αντίπαλο τον τοπικό Ακρίτα.