Τετάρτη, 28 Οκτώβριος 2020 15:05

ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ: Ξανά στα "κυανόλευκα" ο Σίνος

Γράφτηκε από τον
ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ: Ξανά στα "κυανόλευκα" ο Σίνος

Με τη φανέλα του Εθνικού να αγωνίζεται μέχρι το τέλος της σεζόν ο Πάνος Σίνος, που ανακοινώθηκε χθες από τη διοίκηση της ομάδας του Μελιγαλά..

Ο Σίνος είναι αμυντικός και μπορεί να αγωνιστεί τόσο σαν δεξί, όσο και σαν αριστερό μπακ. Μάλιστα είχε αγωνιστεί και πάλι στο Εθνικό Μελιγαλά πριν 3 χρόνια, ενώ στη Μεσσηνία έχει παίξει ακόμη σε Πανθουριακό και Τσικλητήρα Πύλου.

"Η ομάδα μας ανακοινώνει την απόκτηση του Πάνου Σίνου που μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην ομάδα του Πανθουριακού. Ο Πάνος επιστρέφει στην ομάδα μας μετά από τρία χρόνια όπου την περίοδο 2016/2017 είχε μεταγραφεί στον σύλλογο από την Πύλο της Γ’ Εθνικής και είχε πραγματοποιήσει μια πολύ καλή χρονιά με την φανέλα μας. Πάνο καλώς ήρθες στην ομάδα και σου ευχόμαστε μια χρονιά με υγεία και πολλές επιτυχίες", αναφέρει η ανακοίνωση των "κυανόλευκων". Να θυμίσουμε πως από την Τρίτη ο Εθνικός έχει νέο προπονητή τον Κώστα Παλαμάρα, ο οποίος πήρε τη θέση του Πάνου Πολίμου που παραιτήθηκε μετά την εντός έδρας ήττα από τον Ακρίτα Κορώνης. Το ντεμπούτο του Παλαμάρα στον πάγκο του Εθνικού θα γίνει την Κυριακή στο εκτός έδρας ματς με τον Τέλλο Αγρα.