Πέμπτη, 15 Μάιος 2014 20:07

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Παρελθόν ο Νίκος Σκόνδρας

Γράφτηκε από τον

Ο Γεωργακόπουλος έκανε την αρχή την προηγούμενη εβδομάδα και τώρα ο Νίκος Σκόνδρας έγινε ο δεύτερος ποδοσφαιριστής που αποχαιρέτησε την "Μαύρη Θύελλα".

Ο 22χρονος μέσος αποκτήθηκε τον Ιανουάριο (είχε μείνει ελεύθερος από την Γλυφάδα) με σκοπό να κάνει την διαφορά στην μεσαία γραμμή της "Μαύρης Θύελλας", ωστόσο δεν κατάφερε να προσφέρει τα αναμενόμενα. Αυτό άλλωστε παραδέχτηκε και ο ίδιος στους ανθρώπους της Μεσσηνιακής ομάδας, ζητώντας ο ίδιος να αποχωρήσει από τώρα από την Καλαμάτα.
Ο παίκτης λοιπόν αποτελεί παρελθόν για τους «μελανόλευκους», με τον γενικό αρχηγό Νικήτα Παπανικολόπουλο να του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του. «Θέλω να πω ότι σπανίζουν τέτοιοι χαρακτήρες στα γήπεδα", δήλωσε χαρακτηριστικά ο παλαίμαχος τερματοφύλακας.
Από εκεί και πέρα, σήμερα οι παίκτες του Γκόφα προπονήθηκαν στο Δημοτικό Στάδιο, όπου θα γίνει και αύριο το πρωί η προπόνηση.
Μάλιστα με την Μεσσηνιακή ομάδα προπονήθηκε και ο νεαρός Μεσσήνιος Ηλίας Πολίμος της Αγγλικής Νότιγχαμ, που βρίσκεται αυτές τις μέρες στην Καλαμάτα.
Το Σαββατοκύριακο οι παίκτες θα έχουν... εκλογικό ρεπό και θα επιστρέψουν στο γήπεδο την Δευτέρα για να ετοιμαστούν για το τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς που θα γίνει την προσεχή Τετάρτη. Η Καλαμάτα θα φιλοξενηθεί από τον ουραγό Εθνικό Σαγέικων στην Αχαΐας (5 μ.μ.) με σκοπό να κλείσει την σεζόν με νίκη.