Σάββατο, 17 Μάιος 2014 07:19

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Τέλος Ιουνίου οι εκλογές, σκοπεύει να συνεχίσει η διοίκηση Ράλλη

Γράφτηκε από τον
"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Τέλος Ιουνίου οι εκλογές, σκοπεύει να συνεχίσει η διοίκηση Ράλλη

Η φετινή αγωνιστική φτάνει στο τέλος, καθώς απομένει μόνο ένα παιχνίδι πρωταθλήματος, το οποίο όμως θα έχει διαδικαστικό χαρακτήρα αφού η "Μαύρη Θύελλα" δεν έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον.
Έτσι μοιραία το ενδιαφέρον στρέφεται στην επόμενη μέρα της μεγάλης Μεσσηνιακής ομάδας. Η διετής θητεία της διοίκησης ολοκληρώνεται στις 30 Ιουνίου και έτσι η διοίκηση προγραμματίζει ήδη την γενική συνέλευση κατά την οποία θα γίνουν και οι αρχαιρεσίες.


Η σκέψη που υπάρχει είναι να γίνει η συνέλευση το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Ιουνίου, κάτι που αναμένεται να ανακοινωθεί και επίσημα τις επόμενες μέρες.
Αυτό που έχει σημασία είναι ότι ο πρόεδρος Γιώργος Ράλλης και τα μέλη του διοικητικού συμβούλιου σκοπεύουν να συνεχίσουν στην ομάδα και την νέα χρονιά. Αν λοιπόν δεν υπάρξει… αντίπαλος δέος στις εκλογές του Ιουνίου, τότε η διοίκηση θα μείνει ίδια, ενδεχομένως με κάποιες προσθήκες νέων ανθρώπων.

Κυρίαρχο θέμα
το οικονομικό

Πρέπει να σημειωθεί πάντως ότι ο Ράλλης και οι συνεργάτες του επιθυμούν την είσοδο νέων ανθρώπων στην διοίκηση, καθώς εκτιμούν ότι μόνο έτσι θα μεγαλώσουν οι δυνατότητες της ομάδας εν όψει της νέας χρονιάς.
Το οικονομικό είναι αυτό που προβληματίζει κυρίως τους «μελανόλευκους» οι οποίοι ψάχνουν ήδη "συμπαίκτες" που θα μπουν στην διοίκηση, θα προσφέρουν οικονομικά και θα την ενισχύσουν.
Αξίζει να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με τους ανθρώπους της Καλαμάτας, το μπάτζετ της φετινής σεζόν άγγιξε τις 300.000 ευρώ.
Τα μισά περίπου από τα παραπάνω χρήματα ξοδεύτηκαν για τις αμοιβές των παικτών (στους οποίους οφείλονται κάποια χρήματα ακόμη) και του τεχνικού τιμ και τα υπόλοιπα για τα άλλα λειτουργικά έξοδα της ομάδας (μετακινήσεις, ξενοδοχεία, διατροφή κ.τλ.).
Η διοίκηση λοιπόν γνωρίζει ότι θα είναι εξ ίσου δύσκολο να καλυφθεί το μπάτζετ και τη νέα χρονιά για αυτό και, όπως προαναφέρθηκε, θεωρούν επιτακτική την είσοδο νέων ανθρώπων αλλά και την ανεύρεση χορηγών που θα δώσουν οικονομική ενίσχυση.