Δευτέρα, 02 Νοέμβριος 2020 16:05

ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ – ΟΜΟΝΟΙΑ 4-2: Τρίτη σερί νίκη με ανατροπή (φωτό)

Γράφτηκε από τον
ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ – ΟΜΟΝΟΙΑ 4-2: Τρίτη σερί νίκη με ανατροπή (φωτό)

 

Σε ανοδική τροχιά βρίσκεται ο Πανθουριακός κάτι που πιστοποίησε στο χθεσινό ματς με την Ομόνοια, την οποία νίκησε με σκορ 4-2.

Αυτή ήταν η τρίτη σερί νίκη για το συγκρότημα του Αντώνη Μαυρέα και ήρθε με ανατροπή στο σκορ.
Η καλαματιανή ομάδα προηγήθηκε με γκολ του Μπαρσελό από τα... αποδυτήρια, όμως ο Πανθουριακός κατόρθωσε να ισοφαρίσει στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους με τον Πουλάκο.
Στο δεύτερο μέρος το ματς είχε... τρελό ρυθμό και τέσσερα γκολ, με την ομάδα της Θουρίας να είναι πιο ψύχραιμη και να εκμεταλλεύεται τις τρανταχτές αδυναμίες στην αμυντική γραμμή της Ομόνοιας.
Στα χάι λάιτ του αγώνα το γκολ του Σπύρου Οδεμισιώτη με σουτ πίσω από το κέντρο, με το οποίο διαμόρφωσε το τελικό 4-2!

Πλακέτα σε Αργυρόπουλο

Πριν την έναρξη της αναμέτρησης στο γήπεδο “Σταύρος Παπαδόπουλος” ο Πανθουριαακός τίμησε τον προπονητή της Ομόνοιας Γιώργο Αργυρόπουλο...

Ο πρόεδρος της ομάδας της Θουρίας Αγαθοκλής Χριστόπουλος έδωσε τιμητική πλακέτα στον καλαματιανό προπονητή για την προσφορά του στον Πανθουριακό, στον πάγκο του οποίου κάθισε για τέσσερα χρόνια.
Επίσης πριν τη σέντρα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή για τα θύματα του σεισμού που έγινε την Παρασκευή στη Σάμο.

Γκολ από τα... αποδυτήρια με Μπαρσελό

Μόλις στο πρώτο λεπτό ο Μάριο Μπαρσελό έδειξε την εκτελεστική του δεινότητα μιας και με απευθείας εκτέλεση φάουλ από πλάγια θέση έστειλε την μπάλα στο δεξί παραθυράκι για το 0-1.
Οι φιλοξενούμενοι είχαν μπει καλύτερα στο ματς και στο 5’ ο Μάραντος με απευθείας εκτέλεση κόρνερ έστειλε την μπάλα στο πάνω μέρος του οριζόντιου δοκαριού και άουτ.
Ο Πανθουριακός με τους νεοαποκτηθέντες Κουντάνη και Βασιλόπουλο στη σύνθεση του, δυσκολευόταν να βρει ρυθμό και κατέγραψε την πρώτη του τελική στο 25’ με τον Κουρούπη να κλέβει την μπάλα από τον Στραβάκο και να σουτάρει λίγο δίπλα από το δεξί δοκάρι.

Στην εκπνοή το 1-1 με Πουλάκο

Η Ομόνοια κρατούσε με άνεση το προβάδισμα, όμως μια αμυντική αδράνεια στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους έφερε την ισοφάριση για την ομάδα του Αντώνη Μαυρέα...
Ο Κουρούπης σούταρε έξω από την περιοχή, ο Τσούλος απέκρουσε ασθενώς (η μπάλα πάντως θα κατέληγε άουτ) και ο Πουλάκος από κοντά πλάσαρε εύστοχα για το 1-1.

Γκολ ο Κακαλής,
απάντηση με Τάφα

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τους γηπεδούχους πιο ορεξάτους να ανατρέπουν το σκορ στο 50’... Ο Χαρλέπας έβγαλε τη σέντρα από αριστερά και ο Κακαλής που έκανε κίνηση φορ με καρφωτή κεφαλιά έγραψε το 2-1.
Με την είσοδο του Αργύρη Κωστόπουλο στο ματς η ομάδα του Γιώργου Αργυρόπουλου έγινε πιο επιθετική και πήρε μέτρα στο γήπεδο.

Στο 60’ ο Κωστόπουλος εκτέλεσε ένα κόρνερ και ο Σταυρόπουλος πήρε την κεφαλιά που σταμάτησε στο δεξί δοκάρι, με τους αμυντικούς να διώχνουν σε κόρνερ... Το κόρνερ εκτέλεσε ο Κωστόπουλος και ο Τάφα στο πρώτο δοκάρι την έσπρωξε στα δίχτυα κάνοντας το 2-2.

Το 3-2 ο Κουρούπης στο 70’

Από στατική φάση πήρε εκ νέου το προβάδισμα ο Πανθουριακός στο 70’...
Ο Κουντάνης εκτέλεσε το κόρνερ και ο Κουρούπης έπιασε το πλασέ στην κίνηση, με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα, μιας και τόσο ο Τσούλος όσο και οι αμυντικοί δεν μπόρεσαν να απομακρύνουν (3-2).
Στο 73’ ο Τζανετάκος εκτέλεσε ένα φάουλ και η μπάλα χτύπησε στο τείχος, με τους φιλοξενούμενους να φωνάζουν για χέρι, όμως σωστά ο κ. Σκόρδος έδειξε να συνεχιστεί το ματς.

Γκολ από το κέντρο ο Οδεμισιώτης!

Στο 75’ ο Οδεμισιώτης 2-3 μέτρα πίσω από το κέντρο, είδε εκτός εστίας τον Τσούλο και τον “κρέμασε”, πετυχαίνοντας ένα πανέμορφο γκολ για το 4-2!
Ο σκόρερ του τέταρτου γκολ είχε και ένα καλό σουτ στο 83’ που έδιωξε σε κόρνερ ο Τσούλος.
Το ματς σφύριξε ο Σκόρδος και βοηθοί ήταν οι Γεωργαντάς
και Π. Νικολόπουλος.
ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: Λίβας, Κακαλής (76’ Γ. Χαρλέπας), Γιαννακόπουλος, Λιόλιος, Κουντάνης (76’ Διαμαντής), Καλύβας (46’ Παντσιώτης), Οδεμισιώτης, Βασιλόπουλος (56’ Μπαλαούρας), Αχ. Χαρλέπας (85’ Φαββατάς), Κουρούπης, Πουλάκος.
ΟΜΟΝΟΙΑ: Τσούλος, Δημητρίου, Στραβάκος, Μάραντος, Σταυρόπουλος, Καράμπελας, Τάφα, Δρογγίτης (72’ Τζανετάκος), Μπαρσελό (78’ Αβράμης), Διονυσόπουλος (54’ Α. Κωστόπουλος), Ζακόλι.