Δευτέρα, 02 Νοέμβριος 2020 17:04

ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ 2-3: Πρώτο διπλό, ενώ έχανε με 2-0 στο ημίχρονο!

Γράφτηκε από τον

Μετά από τρεις ήττες εκτός έδρας ο Ολυμπιακός Ανάληψης, πήρε την πρώτη του νίκη χθες στο “Π. Γεωργανάς” επικρατώντας με 3-2 της Σπερχογείας, κάνοντας τρομερή ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο.

Οι “Ταύροι” έκαναν ένα εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο και βρέθηκαν μπροστά στο σκορ με 2-0, όμως στο δεύτερο η ομάδα του Νίκου Γεωργακλή γύρισε τούμπα το ματς και με τρία γκολ έφυγε νικήτρια από το γήπεδο.
Ετσι ο Ολυμπιακός Ανάληψης έφτασε την 7η θέση και τους 10 βαθμούς, ενώ η Σπερχογεία παρέμεινε στην προτελευταία θέση με μόλις 3 βαθμούς σε 7 αγώνες.

Προηγήθηκαν 2-0 οι "Ταύροι" με Γιάννη και Ηρακλή Καραχάλιο 

Η ομάδα του Σωτήρη Μπουραντώνη μπήκε δυνατά στο ματς και στο 3’ ο Η. Καραχάλιος με σουτ έγραψε το 1-0.
Το 2-0 για την Σπερχογεία έγινε στο 33’ όταν ο Ι. Καραχάλιος κέρδισε πέναλτι από τον Κατσίποδα και ο ίδιος ήταν εύστοχος από τα 11 βήματα για το 2-0.
Οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία στο 44’ με τον Η. Καραχάλιο (σουτ άουτ από καλή θέση) για τρίτο γκολ.

Το γύρισε με Θεοδωρακόπουλο, Δημητρίου και Θεοδοσόπουλο

Οι φιλοξενούμενοι παρουσιάστηκαν μεταμορφωμένοι στο δεύτερο μέρος και αφού έχασαν μια ευκαιρία με τον Κρεμύδα στο 50’ (πλασέ άουτ), στο 55’ μείωσαν σε 2-1...
Ο Δημητρίου έκανε τη σέντρα και ο Θεοδωρακόπουλος με γυριστό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
Η ψυχολογία ήταν με το μέρος της ομάδας της Μεσσήνης και στο 61’ έγινε το 2-2 όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ και διώξιμο των αμυντικών, ο Δημητρίου με ένα τρομερό σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στο δεξί “Γ” για το 2-2.
Η ανατροπή για τον Ολυμπιακό Ανάληψης ολοκληρώθηκε στο 75’ με τον Δημητρίου να βγάζει τη σέντρα, τον γκολκίπερ Σταματίου να κάνει λάθος εκτίμηση και να χάνει την μπάλα και τον Θεοδοσόπουλο (που είχε μπει αλλαγή) να γράφει από κοντά με προβολή το 2-3.
Στα λεπτά που απέμεναν η ομάδα του Σωτήρη Μπουραντώνη προσπάθησε να πάρει τουλάχιστον τον βαθμό, αλλά οι ευκαιρίες με τους Καλογερόπουλο και
Ν. Μάλαμα πέρασαν ανεκμετάλλευτες.
Το ματς σφύριξε ο Η. Νικολόπουλος, με βοηθούς τους Χριστοδούλου και Τσοπανάκη.
ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ: Σταματίου, Μπούνας, Δωδέκατος (54’ λ.τρ. Δημητρίου), Γαβράς, Μπαντάς, Καπινιάρης (77’ λ.τρ. Πετράκος), Κ. Μάλαμας (77’ Καλογερόπουλος), Μπαζάνης, Αντωνίου (81’ Τσάκωνας), Η. Καραχάλιος, Ι. Καραχάλιος (77’ Ν. Μάλαμας).
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ: Κατσίποδας, Δημητρίου (87’ Χριστόπουλος), Δημητρακόπουλος (57’ Θεοδοσόπουλος), Κακογιάννης, Ξυδιάς, Κοντομανωλόπουλος (18’ λ. τρ. Τσώνης), Παπαβασιλόπουλος (87’ Σπύρος), Θεοδωρακόπουλος, Καλογερόπουλος, Κρεμύδας, Παυλάκος.