Τρίτη, 03 Νοέμβριος 2020 14:14

Τον Σωτήρη Τσάτσο απέκτησε το Διαβολίτσι!

Γράφτηκε από τον

 Μπορεί και το πρωτάθλημα και της Γ' εθνικής να διακόπηκε για τουλάχιστον ένα μήνα λόγω των μέτρων για την μη εξάπλωση του κορονοϊού, όμως το Διαβολίτσι συνεχίζει να κάνει μεταγραφές...

Ο ΑΟΔ ανακοίνωσε πριν λίγο την απόκτηση του Σωτήρη Τσάτσου που ήταν ελεύθερος! Ο 42χρονος ποδοσφαιριστής έχει αγωνιστεί στη Μεσσηνία στη "Μαύρη Θύελλα" και τον Τσικλητήρα Πύλου και ακόμη σε πολλές άλλες ομάδες στις τέσσερις εθνικές κατηγορίες της χώρας. Ο βραχύσωμος μέσος έχει πάνω από 580 συμμετοχές και πάνω από 50 γκολ στις εθνικές κατηγορίες, ενώ ξεχωρίζει η παρουσία του στο Αιγάλεω με το οποίο αγωνίστηκε ακόμη και στο τότε Κύπελλο Ουέφα.

Με την εμπειρία του ο Τσάτσος μπορεί να βοηθήσει την ομάδα του Αλέξη Μαντζούνη στο πρωτάθλημα της Γ' εθνικής, όποτε αυτό συνεχιστεί. Η ανακοίνωση της διοίκησης του ΑΟΔ αναφέρει: "Ο Σωτήρης Τσάτσος ανήκει από σήμερα στον Α.Ο. Διαβολιτσίου. Αειθαλής και έμπειρος ποδοσφαιριστής, έχει αγωνιστεί σε όλες τις επαγγελματικές κατηγορίες, μια ποδοσφαιρική αξία που δεν έχει αμφισβητήσει κανείς.

Καλώς ήρθες Σωτήρη στην ομάδα μας, υγεία και επιτυχίες σου ευχόμαστε...".