Σάββατο, 17 Μάιος 2014 12:46

ΠΑΜΙΣΟΣ: Κρίνει πολλά για την άνοδο η 3η αγωνιστική των μπαράζ

Γράφτηκε από τον

Την προσεχή Τετάρτη θα διεξαχθεί η 3η αγωνιστική των μπαράζ ανόδου για τη Γ' εθνική λόγω των αυριανών εκλογών. Τετάρτη άλλωστε θα γίνει και η 4η αγωνιστική, μιας και ακολουθούν οι ευρωεκλογές και ο β' γύρος των αυτοδιοικητικών εκλογών. Στον 13ο όμιλο όπου μετέχει ο Πάμισος, καμία ομάδα δεν κατάφερε να κάνει το "2 στα 2".

Η ομάδα της Μεσσήνης με τη νίκη της πάντως επί της Σπάρτης με 1-0 οδηγεί την κούρσα σ' αυτό το μίνι πρωτάθλημα έχοντας 4 βαθμούς. Οι πρωταθλητές Λακωνίας που έχουν μπει στα μπαράζ με την ετικέτα του φαβορί μετρούν  3 βαθμούς, ο Ερμής Κιβερίου 2 και ο Πανθυρεατικός 1.
Η επόμενη αγωνιστική θα κρίνει πολλά για την υπόθεση άνοδος. Πάμισος και Σπάρτη αγωνίζονται εντός έδρας κόντρα σε Πανθυρεατικό και Ερμή Κιβερίου, αντίστοιχα. Αν εκμεταλλευτούν την έδρα τους τότε θα έχουν τον πρώτο λόγο και ίσως το μεταξύ τους παιχνίδι την 5η αγωνιστική να κρίνει την πρωτιά.
Ο Πάμισος θα παίξει μάλιστα στη Μεσσήνη και στην 4η αγωνιστική ή αλλιώς στο ξεκίνημα του β' γύρου με αντίπαλο τον Ερμή, την ώρα που η Σπάρτη θα φιλοξενείται από τον Πανθυρεατικό.
Η ομάδα της Αρκαδίας θα πρέπει να μην χάσει την Τετάρτη  στη Μεσσήνη για να έχει ελπίδες, όπως επίσης και η πρωταθλήτρια Αργολίδας στο άντρο της Σπάρτης.
Θυμίζουμε ότι στην πρεμιέρα ο Ερμής ισοφάρισε στο φινάλε τον Πάμισο (2-2), ενώ η Σπάρτη μπήκε με το… δεξί επικρατώντας 3-0.
Την περασμένη Τετάρτη ο Πάμισος, όπως προαναφέραμε αν και με 10 παίκτες από το 25' νίκησε 1-0 με γκολάρα του Χρήστου Τρίψα και στο Αστρος Πανθυρεατικός και Ερμής Κιβερίου έμειναν στο 0-0.

Το πρόγραμμα των μπαράζ

3η αγωνιστική
(Τετάρτη 21 Μαϊου)
Α.Ε. Σπάρτης - Ερμής Κιβερίου
Πάμισος - Πανθυρεατικός

4η αγωνιστική
(Τετάρτη 28 Μαϊου)
Πάμισος- Ερμής Κιβερίου
Πανθυρεατικός - Α.Ε. Σπάρτης

5η αγωνιστική
(Κυριακή 1η Ιουνίου)
Α.Ε. Σπάρτης - Πάμισος
Ερμής Κιβερίου - Πανθυρεατικός

6η αγωνιστική
(Τετάρτη 4 Ιουνίου)
Ερμής Κιβερίου - .Α.Ε. Σπάρτης
Πανθυρεατικός - Πάμισος




Η βαθμολογία
(σε 2 αγώνες)
1. Πάμισος    3-2    4
2. Α.Ε. Σπάρτης    3-1    3
3. Ερμής Κιβερίου    2-2    2
4. Πανθυρεατικός    0-3    1