Κυριακή, 18 Μάιος 2014 20:57

ΠΡΑΣΙΝΑ ΠΟΥΛΙΑ: Απονεμήθηκαν τα κύπελλα σε παίδες και προπαίδες

Γράφτηκε από τον
ΠΡΑΣΙΝΑ ΠΟΥΛΙΑ: Απονεμήθηκαν τα κύπελλα σε παίδες και προπαίδες

Σε μια λιτή, αλλά οικογενειακή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή το βράδυ στο αθλητικό κέντρο "Fair Play Mini Football Club", απονεμήθηκαν τα κύπελλα στις ομάδες παίδων και προπαίδων των Πρασίνων Πουλιών για την κατάκτηση του τίτλου στις αντίστοιχες διοργανώσεις της ΕΠΣΜ.


Την απονομή των κυπέλλων στους αρχηγούς των δύο ομάδων και των μεταλλίων σε όλους τους νεαρούς ποδοσφαιριστές, έκαναν ο αντιπρόεδρος της ΕΠΣΜ Λεωνίδας Οικονομίδης, οι ενωσιακοί προπονητές Αγγελος Σκαφιδάς, Αλέκος Τσατάς και ο γενικός γραμματέας της ΕΠΣΜ Αντώνης Τουρλομούσης. Επίσης δόθηκαν και μετάλλια στην ανδρική ομάδα των Πρασίνων Πουλιών για την άνοδο της στη Β' τοπική.
Μετά το τέλος των απονομών ακολούθησε μια μικρή γιορτή, όπου προσφέρθηκαν σε όλους τους παρευρισκόμενους διάφορα φαγητά, γλυκά και αναψυκτικά, κλείνοντας ακόμη πιο ευχάριστα την γιορτινή βραδιά.
Την εκδήλωση άνοιξε με σύντομο χαιρετισμό ο προπονητής των τμημάτων Αντώνης Μαυρέας και ακολούθησαν ο υπεύθυνος του αθλητικού κέντρου Παναγιώτης Πολίμος και ο Λεωνίδας Οικονομίδης. Το παρών έδωσε και ο νεαρός άσος της Νότιγχαμ Φόρεστ Ηλίας Πολίμος, γιος του Παν. Πολίμου. Παρευρέθηκαν ακόμη ο επί σειρώ ετών γιατρός της ομάδας Γιάννης Στεφανούρης και ο εκ των προπονητών της ακαδημίας Νίκος Γκαϊδόγιαννης.