Κυριακή, 18 Μάιος 2014 21:04

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ: Μεσσηνιακός και Απόλλωνας κέρδισαν τους τρεις βαθμούς στα ματς με Πάμισο και ΑΕ Γαργαλιάνων που διακόπηκαν

Γράφτηκε από τον
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ: Μεσσηνιακός και Απόλλωνας κέρδισαν τους τρεις βαθμούς στα ματς με Πάμισο και ΑΕ Γαργαλιάνων που διακόπηκαν

Ο Μεσσηνιακός και ο Απόλλωνας Καλαμάτας κέρδισαν τους τρεις βαθμούς στις εντός έδρας αναμετρήσεις τους με Πάμισο και Α.Ε. Γαργαλιάνων αντίστοιχα, που διεκόπησαν.
Το παιχνίδι του Μεσσηνιακού με τον Πάμισο διεκόπη στο 65ό λεπτό.

Ο διαιτητής Βρυώνης, όπως αναφέρει στο φ.α. προχώρησε στην οριστική διακοπή του όταν δέχτηκε φραστική επίθεση από παίκτες της φιλοξενούμενης ομάδας, οι οποίοι των απώθησα δευτερόλεπτα μετά την κόκκινη κάρτα που έδειξε στον Ι. Βέργη για εξύβριση. Νωρίτερα (30') είχε αντικρίσει την κόκκινη κάρτα και ο συμπαίκτης του Μπιζίμης.
Στο ίδιο λεπτό, ο διαιτητής Τσουλάκος προχώρησε στην οριστική διακοπή του αγώνα Απόλλων Καλαμάτας - Α.Ε. Γαργαλιάνων, καθώς δευτερόλεπτα νωρίτερα είχε κόκκινη κάρτα στον παίκτη της φιλοξενούμενης ομάδας Μανωλόπουλο γιατί αντέδρασε σε φάουλ που υπέπεσε. Ο αποβληθείς ποδοσφαιριστής σύμφωνα με τα όσα αναγράφονται στο φ.α., μόλις είδε την κόκκινη κάρτα εξύβρισε τον διαιτητή και στη συνέχεια τον απώθησε και τον έφτυσε.
Η αρμόδια επιτροπή για τη διεξαγωγή του πρωταθλήματος μετά από συνεδρίαση της και αφού δέχτηκε την απόφαση της πειθαρχικής επιτροπής της ΕΠΣΜ, η οποία ενήργησε με βάση τον ΚΑΠ προχώρησε στην κατακύρωση των αγώνων υπέρ του Μεσσηνιακού και του Απόλλωνα με σκορ 3-0.
Από εκεί και πέρα ο Εθνικός Μελιγαλά κέρδισε εκτός έδρας τη Θύελλα Παραλίας με 5-0 και συνεχίζει να βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα μαζί με τον Μεσσηνιακό. Στη 2η θέση με 12 βαθμούς βρίσκεται ο Αστέρας Μικρομάνης που επικράτησε εντός έδρας με 3-2 του ΠΑΟΚ. Με νίκες συνέχισαν την 5η αγωνιστική, τα Πράσινα Πουλιά κερδίζοντας 2-1 τον Ατρόμητο Πλατύ και η Ομόνοια η οποία επικράτησε 2-0 του Ασπροχώματος.
Αναλυτικά η εικόνα στα 4 από τα 6 παιχνίδια της 5ης αγωνιστικής, που πραγματοποιήθηκαν το περασμένο Σαββατοκύριακο έχει ως εξής:

ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΙΚΡΟΜΑΝΗΣ - ΠΑΟΚ 3-2

Διαιτητές ήταν οι Καστανάς, Ι. Γιαννέτσος, Παναγιωτόπουλος.
Στο 67' αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ Οικονομόπουλος για έντονη διαμαρτυρία και εξύβριση του διαιτητή. Στο συγκεκριμένο λεπτό ο διαιτητής προχώρησε σε προσωρινή διακοπή του αγώνα για 3 λεπτά, καθώς όπως αναφέρει στο φ.α. για να ηρεμήσουν τα πνεύματα, αλλά και για να απομακρυνθεί από τον αγωνιστικό χώρο ο αποβληθείς ποδοσφαιριστής, ο οποίος μετά το τέλος του ματς πήγε στα αποδυτήρια και εξύβρισε τον διαιτητή.
ΑΣΤΕΡΑΣ: Μπαρούς, Σακελλαρίου, Παναγόπουλος, Χ. Κοτσιλιέρης, Μπάλλας, Καφούσης, Τσαούσης, Σταματόπουλος, Μπούχαλης, Λεβεντόπουλος, Μπάρας. Στον πάγκο ήταν οι Αγγελακάκης, Καρδάσης, Παναγιωτόπουλος, Φωτεινάκης, Μ. Κοτσιλιέρης.
ΠΑΟΚ: Παπαμικρούλης, Βασιλάκης, Βαλαβάνης, Αργυρόπουλος, Γιακουμής, Βλάχος, Περρωτής, Οικονομόπουλος, Λούτα, Χριστόπουλος, Πολίτης.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΛΑΤΥ - ΠΡΑΣΙΝΑ ΠΟΥΛΙΑ 1-2

Στο 61' αποχώρησε τραυματίας ο ποδοσφαιριστής των Πράσινων Πουλιών Ι.Π. Γκούζος. Ο άτυχος ποδοσφαιριστής κτύπησε στο μάτι στην προσπάθεια του να διεκδικήσει την μπάλα από αντίπαλο του και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Καλαμάτας για την απαραίτητη ιατρική περίθαλψη.
Διαιτητές ήταν οι Κασκάνης, Γαλακούτης, Βοσνάκης.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Ξηρόκωστας, Καρανάνος, Μανεσιώτης, Μουλιάτος, Φράγκος, Μπούρας, Ξυλάς, Βαλσαμάκης, Ταχταμπάς, Μαυροειδής, Πολιτόπουλος. Στον πάγκο ήταν οι Π. Σινάπης, Κουραμπάς, Τσιγαρίδης, Ι. Σινάπης, Κωνσταντόπουλος, Αξιωτόπουλος, Πανούσης.
ΠΡΑΣΙΝΑ Π.: Καραφλός, Αγγελέας, Βλάχος, Χάππας, Κυριακόπουλος, Κόντος, Ι.Π. Γκούζος, Κάππος, Ι.Η. Γκούζος, Κότσης, Μπότης. Στον πάγκο ήταν οι Τζανετέας, Παπαθεοδωρίδης, Παπανικολάου, Μπούνας, Καράγιωργας, Νικολιτσέας, Ντάκουρης.

ΟΜΟΝΟΙΑ - ΑΣΠΡΟΧΩΜΑ 2-0

Διαιτητές ήταν οι Ταβουλαρέας, Μανιατέας, Μπότη.
ΟΜΟΝΟΙΑ: Μανωλόπουλος, Γιαννόπουλος, Γιαννούλης, Μαντούκας, Ντανταβασίλης, Ζέππος, Σ. Μπουραντώνης, Πίκουλας, Αρ. Κωστόπουλος, Γεωργόπουλος, Φράγκος. Στον πάγκο ήταν οι Βασιλάκης, Αλάμαρας, Γ. Μπουραντώνης, Μαρινάκης, Α. Κωστόπουλος, Μπάκας, Καρλαύτης.
ΑΣΠΡΟΧΩΜΑ: Χριστόπουλος, Γιαννόπουλος, Καρούμπαλης, Αναστασόπουλος, Γ. Ηλιόπουλος, Ζαγαρέλος, Σκορπιδέας, Φασουλής, Λεβεντόπουλος, Ι. Ηλιόπουλος, Θάνος. Στον πάγκο ήταν οι Λαμπρόπουλος, Παυλόπουλος, Παπαγιαννόπουλος, Μαρκόπουλος, Κούτης, Μιχαλόπουλος, Κοσμάς.

ΘΥΕΛΛΑ ΠΑΡΑΛΙΑΣ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ 0-5

Διαιτητές ήταν οι Σερεμέτης, Τάγαρης, Μαγουλιανίτης.
ΘΥΕΛΛΑ: Φίλιος, Κορομηλάς, Γεωργούσης, Χατζής, Νικητόπουλος, Ελευθεράκης, Κουφαλάκος, Γιαννόπουλος, Αθανασόπουλος, Σερεμέτης, Νικολόπουλος. Στον πάγκο ήταν ο Μερκούρης.
ΕΘΝΙΚΟΣ: Δημητρακόπουλος, Μπούρας, Στ. Φωτόπουλος, Ζαρακοβίτης, Παπαδόπουλος, Στρατικόπουλος, Βούτσας, Στούκας, Παναγόπουλος, Παρασκευάς, Χαραλαμπόπουλος. Στον πάγκο ήταν ο Γιαννόπουλος.

Η βαθμολογία

Μετά τη διεξαγωγή των αναμετρήσεων της 5ης αγωνιστικής η βαθμολογία έχει διαμορφωθεί ως εξής:
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(σε 5 αγώνες)
1. Εθνικός Μ.    23-3    15
2. Μεσσηνιακός    19-1    12
3.  Μικρομάνη    13-6    12
4. ΑΕ Γαργαλιάνων    8-3    9
-. Πάμισος    15-10    9
-. Απόλλωνας    16-13    9   
-. Ομόνοια    9-7    9
8. Πράσινα Π.    5-9    4
9. Παλαίμαχοι Πύλου    7-11    3
10. Ασπρόχωμα    3-13    1
11. Ατρόμητος    2-12    0
-. ΠΑΟΚ    8-21    0
-. Θύελλα Π.    2-21    0
14. Πεταλίδι    ----    -
• Εκκρεμεί ο αγώνας Α.Ε. Γαργαλιάνων - Πράσινα Πουλιά

Αναβλήθηκαν τα σημερινά παιχνίδια

Το 10ό πρωτάθλημα παλαιμάχων συνεχίζεται με τις αναμετρήσεις της 6ης αγωνιστικής, οι οποίες δεν θα διεξαχθούν σήμερα το απόγευμα σύμφωνα με το πρόγραμμα της διοργανώτριας ΕΠΣΜ. Οπως γνωστοποιεί και στην ιστοσελίδα της η διοργανώτρια τα ματς της 6ης αγωνιστικής αναβλήθηκαν και πλέον θα οριστούν σε νέα ημερομηνία.
Το πρόγραμμα περιελάμβανε τα παρακάτω παιχνίδια:

Πράσινα Πουλιά - Θύελλα Παραλίας
Ομόνοια - Α.Ε. Γαργαλιάνων
Εθνικός Μελιγαλά - Παλαίμαχοι Πύλου
Πάμισος - Αστέρας Μικρομάνης
Ασπρόχωμα - Ατρόμητος Πλατύ
Απόλλωνας - Μεσσηνιακός
Ρεπό: ΠΑΟΚ