Παρασκευή, 06 Νοέμβριος 2020 18:26

Super League: Αναβλήθηκε λόγω κορονοϊού η αναμέτρηση Αστέρας Τρίπολης - Βόλος

Γράφτηκε από τον
Super League: Αναβλήθηκε λόγω κορονοϊού η αναμέτρηση Αστέρας Τρίπολης - Βόλος

Την αναβολή του αγώνα της 8ης αγωνιστικής της Super League Interwetten μεταξύ του Αστέρα Τρίπολης και του Βόλου έκανε γνωστή η διοργανώτρια αρχή, ελέω των πολλών θετικών κρουσμάτων κορονοϊού στην ομάδα της Μαγνησίας.

Ο διψήφιος αριθμός κρουσμάτων κορονοϊού που είχαν εντοπιστεί στην ομάδα του Βόλου έφεραν -όπως ήταν αναμενόμενο- την αναβολή στον (προγραμματισμένο για την Κυριακή)αγώνα μεταξύ του Αστέρα Τρίπολης και του Βόλου για την 8η αγωνιστική της Super League Interwetten, με τη διοργανώτρια αρχή να κοινοποιεί την Παρασκευή την απόφαση όπως και το σκεπτικό της.

"Ανακοινώνεται ότι ο αγώνας ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΒΟΛΟΣ Ν.Π.Σ., στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος Super League Interwetten, αναβάλλεται, για προληπτικούς λόγους, μετά τη διαπίστωση θετικών κρουσμάτων COVID-19 σε ποδοσφαιριστές και στελέχη της ΠΑΕ ΒΟΛΟΣ Ν.Π.Σ.

Η απαρέγκλιτη τήρηση του Πρωτοκόλλου Διεξαγωγής Αγώνων αποτελεί βασική προϋπόθεση για τη διεξαγωγή των αγώνων, ενώ βάσει όσων προβλέπονται έχουν ενημερωθεί ο ΕΟΔΥ και η Υγειονομική Επιτροπή της ΓΓΑ και έχει γίνει άμεση απομόνωση των κρουσμάτων σύμφωνα με τις οδηγίες των αρμοδίων φορέων", αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Πηγή: sport24.gr