Δευτέρα, 19 Μάιος 2014 07:06

ΣΤΕΛΙΟΣ ΖΑΡΚΟΣ: "Μου πέταξαν τα πράγματα σε σακούλες σκουπιδιών", λέει πικραμένος από το "διαζύγιο" με τον Πάμισο

Γράφτηκε από τον
ΣΤΕΛΙΟΣ ΖΑΡΚΟΣ: "Μου πέταξαν τα πράγματα σε σακούλες σκουπιδιών", λέει πικραμένος από το "διαζύγιο" με τον Πάμισο

Ο Στέλιος Ζάρκος αποτελεί εδώ και αρκετό καιρό παρελθόν από τον Πάμισο, αλλά ακόμα δεν έχει ξεχάσει τον τρόπο που αποχώρησε. Ισχυρίζεται ότι του πέταξαν τα πράγματα από το ξενοδοχείο σε σακούλες σκουπιδιών και  πως θα διεκδικήσει μέχρι τέλους αυτά που έχει συμφωνήσει.

 

Συνέντευξη
στον Παναγιώτη Φαντάκο


Ο έμπειρος επιθετικός μιλά στο "Νotosport"  κατόπιν δικής του επιθυμίας, λέγοντας ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα με τον κόσμο  και εύχεται να ανέβει ο Πάμισος στη Γ' εθνική.
Αποκαλύπτει μάλιστα ότι έχει προτάσεις από μεσσηνιακές ομάδες και ίσως παραμείνει και τη νέα σεζόν στο νομό.
Το κείμενο της συνέντευξης έχει ως εξής:

- Γιατί έφυγες από τον Πάμισο;

"Ο βασικός λόγος και θέλω να διαψεύσω τον Πετρουλάκη για  ακόμα μία φορά, γιατί τον διέψευσα και στην τηλεόραση,  είναι οικονομικός και αγωνιστικός. Με την έννοια ότι προσπαθούσαν να μου καταλογίσουν ότι είχα αδιαφορία και ότι είχα να βάλω 3-4 αγωνιστικές γκολ. Με αυτό το πρόσχημα και τη δικαιολογία μου είχαν ζητήσει αρχές Ιανουαρίου μείωση αποδοχών στο 50%, συν ότι ήμουν 3 μήνες απλήρωτος με βάση τις αποδείξεις, είχα πληρωθεί μέχρι το Δεκέμβριο".


- Από το Δεκέμβριο και μετά δεν έχεις πληρωθεί καθόλου;

"Μετά και την αποχώρηση του κ. Γιαννίτσα άρχισε να έχει η ομάδα προβλήματα οικονομικής φύσεως. Γι' αυτό και αποχώρησε τότε  ο Αλεβίζος, εγώ και άλλα παιδιά.  Δεν θέλω να πω όμως για άλλα παιδιά. Να είναι προσωπική η συνέντευξη".


- Από τον Πάμισο ισχυρίζονται όμως  ότι ζητούσες συνεχώς άδεια για προσωπικούς λόγους;

"Εγώ πήρα μια εβδομάδα γραπτώς και προφορικώς άδεια  από τη διοίκηση και τον προπονητή τέλη Μαρτίου για ένα προσωπικό πρόβλημα που είχα στη Θεσσαλονίκη. Από εκεί και πέρα, από τις αρχές Γενάρη όπως είπα  μου έκαναν μείωση αποδοχών στο 50%. Φυσικά δεν το δέχτηκα αυτό. Να μειώσω τι από τα μειωμένα. λεφτά που είχα κλείσει ήδη το καλοκαίρι; Δηλαδή ήταν κοροϊδία, σαν με διώχνανε. Αυτά που ισχυρίζονται είναι ψέματα και ανακρίβειες. Φαίνονται μέσα από τις αποδείξεις και τα στοιχεία του δικηγόρου μου.  Θέλω να γράψεις και να το μάθει ο κόσμος,  ότι εμένα αρχές Απριλίου πριν το ματς με τη Σπερχογεία, όταν είχα επιστρέψει από το οικογενειακό μου πρόβλημα, την Παρασκευή- πριν τον μαραθώνιο που  ήταν εκείνο το διήμερο στη Μεσσήνη.- μου πέταξαν τα πράγματα σε σακούλες σκουπιδιών, έτσι ακριβώς να το γράψεις. Από το ξενοδοχείο και τα μεταφέραν σε ένα άλλο δωμάτιο στον Πάτρικ τον Ανδρέου".

- Αυτό έγινε  γιατί το ξενοδοχείο δεν ήταν πληρωμένο;

"Το αυτονόητο και αυτό και επειδή δεν με ήθελαν άλλο στην ομάδα, αλλά είναι η συμπεριφορά. Δεν μπορεί να μπαίνει οποιοδήποτε. Εβαλαν μια καθαρίστρια και μου πείραξε τα προσωπικά μου είδη.  Ευτυχώς δεν έχει χαθεί κάτι από ότι τα έλεγξα και τα πράγματά μου τα πήρα  πριν μια εβδομάδα. Δεν τα είχα πάρει. Αλλα σε βαλίτσες και άλλα σε σακούλες σκουπιδιών".

- Το ξενοδοχείο ήταν δική σου υποχρέωση να πληρώνεται ή από την ομάδα;;

"Από την ομάδα. Με βάση το συμφωνητικό και τις συναλλαγματικές το καλοκαίρι , η ομάδα έπρεπε να μου παρέχει ένα μισθό και σπίτι βασικά ήταν η συμφωνία. Αυτοί με ξεγελάσαν με ξενοδοχείο. Ολο μου έλεγαν θα φύγεις θα βρούμε σπίτι, δεν έγινε ποτέ και επειδή ήμουν φιλότιμος έμενα πάντα στο ξενοδοχείο. Είχα και 2  πλήρη γεύματα, που δεν τα πήρα ποτέ. Πλήρωνα από την τσέπη μου φαγητό. Δεν τήρησε σε κανένα πράγμα τη συμφωνία ο κ. Πετρουλάκης"


- Ο λόγος που δεν την τηρήθηκε αυτή η συμφωνία;

"Εγώ πιστεύω ότι  ήθελαν να μου φάνε λεφτά και να με πιάσουν στο φιλότιμο. Ηθελαν  με τα ψέματα να βγάλουν την ομάδα στη Γ' εθνική. Να μην πληρώνουν τους παίκτες, να έχουν και εμένα  απλήρωτο. Δεν γίνεται. Το έκανα 3 μήνες, όχι παραπάνω. Υπάρχει και αξιοπρέπεια".

- Πολλοί Στέλιο θα πουν ότι βγαίνεις και τα λες αυτά εν μέσω μπαράζ για την άνοδο στη Γ' εθνική για να κάνεις κακό στην ομάδα. Τι έχεις να απαντήσεις;

"Εγώ έχω να απαντήσω πάνω σ' αυτό ότι την ομάδα δεν ήθελα να τη βλάψω και ούτε θέλω.  Είμαι από τους πρώτους που έχει χαρεί που πήρε το πρωτάθλημα. Είμαι από τους πρώτους που συνετέλεσα με τα κρίσιμα γκολ, 15 στο πρωτάθλημα και 8 στο κύπελλο. Σου μιλάω για το πρωτάθλημα που όσες αγωνιστικές αγωνίστηκα τα έδωσα όλα, συνετέλεσα να βάλω ένα αρκετά μεγάλο λιθαράκι. Δεν έχω κάτι με τους συμπαίκτες μου και τον προπονητή. Τους αγαπάω και έκανα τα πάντα για να μείνω μέχρι τέλους στην ομάδα.  Απλά η διοίκηση διάλεξε ένα λάθος δρόμο να οδηγήσει  ένα σημαντικό στέλεχος στην έξοδο με την απρεπή συμπεριφορά τους και τα ψέματα".

- Από εδώ και πέρα ποια είναι η συνέχεια;

Εύχομαι από τα βάθη της καρδιάς μου να βγει η ομάδα στη Γ' εθνική. Με βάση μάλιστα το συμφωνητικό που έχω υπογράψει, έχω και πριμ ανόδου 1500 ευρώ. Τόσο σίγουρος ήμουν το καλοκαίρι για την άνοδο".


- Θα  το διεκδικήσεις αυτό το ποσό;

"Αν όχι όλο το ποσό, ένα μεγάλο μέρος του. Το 80% αγωνίστηκα στο πρωτάθλημα και οι λόγοι που σταμάτησα δεν οφείλονται σε εμένα. Οφείλονται σε αυτούς με δική τους υπαιτιότητα".


- Θα το πας δικαστικά;

" Με τη διοίκηση του Παμίσου και με τον κ. Πετρουλάκη βασικά. Το πρόβλημα είναι προσωπικό. Με κορόιδεψε και με εξαπάτησε όπως έχει κάνει και με διάφορους άλλους αθλητές στο παρελθόν.  Και μπορώ να επικαλεστώ μαρτυρίες άλλων αθλητών. Δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνει".


- Για όσους ισχυρίζονται ότι οι βασικοί λόγοι του "διαζυγίου"  ήταν η όχι και  τόσο καλή συμπεριφορά σου έξω από το γήπεδο;

" "Αν δεν ήμουν καλός χαρακτήρας, μπορούν να το πουν οι  αντίπαλοι για το ήθος μου που μου  έσφιγγαν το χέρι. Μπορείς να επικαλεστείς την μαρτυρία του ξενοδοχείου που μετά τις 12 η ώρα έκλειναν οι πόρτες. Αν ήθελα να βγω και να ξενυχτήσω".


- Το κεφάλαιο Μεσσηνία έκλεισε για σένα οριστικά;

"Εγώ πριν μια εβδομάδα, είχα αφήσει ανοιχτό το παράθυρο επιστροφής. Ηθελα να βοηθήσω την ομάδα στα μπαράζ. Μπορούσα να το κάνω με την εμπειρία και την ποιότητα, αλλά ο κ. Πετρουλάκης διάλεξε άλλο δρόμο. Εγώ  εύχομαι έστω και χωρίς εμένα να βγει η ομάδα στη Γ' εθνική, γιατί αξίζει για τον κόσμο της και την ιστορία της".


- Το δικό σου  μέλλον;

"Θα δούμε το καλοκαίρι, αφού τελειώσει η συνεργασία που ουσιαστικά έχει τελειώσει. Να λυθεί και τυπικά η συμφωνία με τον Πάμισο. Ημουν άλλωστε για ένα χρόνο. Με τη βοήθεια του Θεού και αν είμαι γερός. Υπάρχει το ενδεχόμενο να μείνω στη Μεσσηνία γιατί ήδη έχω προτάσεις. Και από Γ' εθνική. Είμαι σε κατάσταση που μπορώ να αγωνιστώ"


- Για να κλείσουμε κάτι που θέλεις να πεις ως επίλογο;


"Θέλω να πω ένα  μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που με πίστεψε και με αγάπησε στη Μεσσήνη και γενικότερα. Θέλω να ξέρουν ότι  έδωσα τα πάντα για τη φανέλα, με τα γκολ που πέτυχα και με τον τρόπο που πανηγύριζα. Δεν έπαιζα μόνο για τα χρήματα, αλλά και για τον κόσμο και λυπάμαι που μου φέρθηκε έτσι και με λοιδόρησε η διοίκηση του κ. Πετρουλάκη. Τέλος θέλω να ευχαριστήσω  προσωπικά και κάποιους ανθρώπους τον κ. Γιαννιτσά, κ. Γιάννη Ξυνό που είναι ένας αφανής παράγοντας και μου χάρισε μάλιστα και ένα ποδήλατο. Τον συμπαίκτη μου και αρχηγό Ηλία Ηλιόπουλο, τον επίσης αρχηγό Γουίλι Αντωνίου, τον Ηλία το Νικητόπουλο ένα φίλαθλο και αυτός αφανής ήρωας και και κλείνοντας τον κ. Μουλαβασίλη που είναι ιδιοκτήτης μας ταβέρνας ο οποίος πολλές φορές έβλεπε να αντιμετωπίζουμε πρόβλημα διατροφής και μας έδινε δωρεάν φαγητό.
Οσο για τον κ. Πετρουλάκη που με ειρωνεύτηκε για τον γέροντα Παϊσιο, έχω να του πω ότι εάν δεν ήταν η Παναγία και ο Παϊσιος δεν θα ήταν αυτή τη στιγμή ο κ. Πετρουλάκης στα μπαράζ και να μην επικαλείται τα θεία,  Εχω να του θυμίσω πολλά κρίσιμα γκολ. Θα πω ένα που έβαλα στο 90' με το Διαβολίτσι και ενώ ήμουν τραυματίας. Ηταν πηγή ανώτερης δύναμης".