Δευτέρα, 19 Μάιος 2014 16:54

Πρώτα το… πάρτι, μετά το συμβούλιο στον Τέλλο Αγρα

Γράφτηκε από τον
Πρώτα το… πάρτι, μετά το συμβούλιο στον Τέλλο Αγρα

Με νέο προπονητή θα πορευτεί ο Τέλλος Αγρας στο νέο πρωτάθλημα της Α' τοπικής μετά την αποχώρηση του Γιώργου Μηλίτση.


Η αναζήτηση πάντως του νέου τεχνικού πηγαίνει για τις αρχές του επόμενου μήνα, αφού μένει να διευκρινιστούν ορισμένα θέματα στο διοικητικό κομμάτι.
Καταρχήν απομένει μία ακόμη εκδήλωση που έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο 24 Μαϊου. Πρόκειται για ένα πάρτι που θα κάνει ο Γαργαλιανιώτικος σύλλογος στο "Ροδανθό" στο Μάραθο και προσμένει την ανταπόκριση του κόσμου.
Ετσι στα τέλη του μήνα θα γίνει ένα απολογιστικό συμβούλιο και θα συζητηθεί η επόμενη ημέρα του Τέλλου Αγρα.
Σε αυτό το σημείο να αναφέρουμε πως η διάρκεια της θητείας της διοίκησης του Βασίλη Αγγελόπουλου λήγει του χρόνου, μιας και είναι διετής. Υπάρχει όμως ενδεχόμενο να υπάρξουν ορισμένες προσθήκες στο διοικητικό σχήμα.
Εν κατακλείδι ο πρόεδρος της ομάδας Βασίλης Αγγελόπουλος μιλώντας στο "Ν" για τη χρονιά που ολοκληρώθηκε είπε: "Πρώτο μας μέλημα είναι η εύρεση προπονητή μετά την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον κ. Μηλίτση. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον
κ. Μηλίτση για τη συνεργασία, διότι είναι ένας από τους καλύτερους προπονητές και παιδαγωγούς στη Μεσσηνία.
Κάποια στιγμή στο μέλλον ίσως ξανασυναντηθούν οι δρόμοι μας. Ακόμη θέλω να ευχαριστήσω τον φίλαθλο κόσμο για την στήριξη του, τους ποδοσφαιριστές, τους χορηγούς και όλους όσους ήταν κοντά στην ομάδα".