Τετάρτη, 11 Νοέμβριος 2020 11:45

ΠΑΜΙΣΟΣ: “Αλλο πρωτάθλημα μετά τη διακοπή”, εκτιμά ο Γιώργος Καλόμαλος

Γράφτηκε από τον
ΠΑΜΙΣΟΣ: “Αλλο πρωτάθλημα μετά τη διακοπή”, εκτιμά ο Γιώργος Καλόμαλος

Την τελευταία προπόνηση έκαναν την περασμένη Πέμπτη οι παίκτες του Παμίσου, ανανεώνοντας το ραντεβού για το... Δεκέμβριο εφόσον το επιτρέψουν οι συνθήκες.

Το πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής έχει ως γνωστόν ανασταλεί λόγω της εξάπλωσης της πανδημίας του κορονοϊού και γι’ αυτό το λόγο σταμάτησαν και οι ομαδικές προπονήσεις. Τα περιοριστικά μέτρα θα διαρκέσουν, τουλάχιστον, μέχρι το τέλος Νοεμβρίου. Το ερώτημα είναι πότε θα επιστρέψει η δράση στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. “Κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει. Αυτό που θα ήθελα είναι να τελειώσουν όλα τα πρωταθλήματα. Ακόμα και το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο είναι ένας τρόπος για να ξεφεύγεις”, λέει στην ‘Ε” ο Γιώργος Καλόμαλος.
Ο προπονητής τυ Παμίσου έχει ετοιμάσει ειδικό πρόγραμμα ώστε να διατηρηθούν οι “πράσινοι” σε καλή κατάσταση στο διάστημα της καραντίνας. Γνωρίζει ωστόσο ότι τίποτα δεν θα είναι ίδιο όταν αρχίσει και
πάλι η Γ’ εθνική. “Πιστεύω ότι θα επηρεαστούν όλες οι ομάδες και θα δούμε άλλο πρωτάθλημα μετά τη διακοπή. Πέρα από τη φόρμα, μην ξεχνάμε και το οικονομικό ζήτημα, γιατί οι σύλλογοι δεν έχουν έσοδα αυτή την εποχή και τα πράγματα θα είναι δύσκολα”.

Ικανοποίηση για το ξεκίνημα

Η διακοπή του πρωταθλήματος βρήκε πάντως τον Πάμισο σε καλή κατάσταση, όπως λέει ο Γιώργος Καλόμαλος. “Είχαμε κάνει καλές εμφανίσεις και βελτιωνόμασταν από παιχνίδι σε παιχνίδι. Δείξαμε ανταγωνιστικοί και στους τρεις αγώνες και είμαι ευχαριστημένος από το ξεκίνημα. Θα μπορούσαμε βέβαια να είχαμε και περισσότερους βαθμούς”. Το τελευταίο παιχνίδι του Παμίσου στη Γ’ εθνική ήταν στις 25 Οκτωβρίου, το εντός έδρας 1-1 με τη Βάρδα, καθώς στην 4η αγωνιστική είχε ρεπό και στη συνέχεια ανακοινώθηκε η διακοπή του πρωταθλήματος. Στις δύο πρώτες αγωνιστικές η ομάδα της Μεσσήνης έπαιξε στη Ζάκυνθο, έχοντας απολογισμό μια νίκη και μια ήττα. Στην πρεμιέρα έχασε 2-1 από τον Εθνικό Σκουλικάδου με αυτογκόλ στις καθυστερήσεις και τη δεύτερη αγωνιστική νίκησε 1-0 το Τσιλιβή.