Δευτέρα, 19 Μάιος 2014 20:13

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ: Τελευταίο ματς στη Γ' εθνική με Μανωλάδα

Γράφτηκε από τον

Πέφτει την Τετάρτη η "αυλαία" στο πρωτάθλημα της Γ' εθνικής με το Μεσσηνιακό να αγωνίζεται εντός έδρας (5 μ.μ.) με αντίπαλο τη Δόξα Νέας Μανωλάδας.

Ενα παιχνίδι που δεν έχει κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον, καθώς η καλαματιανή ομάδα έχει υποβιβαστεί και μαθηματικά στην Α' τοπική Μεσσηνίας.
Στον αντίποδα η Δόξα κέρδισε άνετα την παραμονή και λογικά θα πάρουν χρόνο συμμετοχής αρκετοί παίκτες που δεν αγωνίστηκαν πολύ κατά τη διάρκεια της σεζόν.
Ο Δημήτρης Τσάκωνας άλλωστε χρησιμοποίησε και στο προηγούμενο ματς με την Αχαϊκή ορισμένους από τους λεγόμενους αναπληρωματικούς και το σκεπτικό δεν αλλάζει,.
Η προετοιμασία για τη Δόξα θα ολοκληρωθεί αύριο και εκτός πλάνων είναι ο τιμωρημένος Σπανός, ενώ οι Πουλάκος, Μπαστακός και Μερκούρης αντιμετώπισαν το προηγούμενο διάστημα προβλήματα τραυματισμών.
Ο Μεσσηνιακός θα προσπαθήσει να κλείσει με θετικό τρόπο μια σεζόν που αφήνει πικρή γεύση, μιας και η ομάδα έκανε καταστροφικό δεύτερο γύρο και από την πρώτη 5άδα βρέθηκε στις θέσεις του υποβιβασμού,
Μετά το ματς με τη Μανωλάδα θα ξεκινήσει η συζήτηση για την επόμενη μέρα.
Να σημειωθεί ότι ο χρηματοδότης του Μ.Γ.Σ. Σταύρος Παπαδόπουλος βρίσκεται στην Καλαμάτα και θα έχει συνάντηση με το στενό του συνεργάτη Δημήτρη Τσάκωνα.
* Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Γκριτζέπης με βοηθούς τους Γεωργακόπουλο, Τριανταφύλλου (Αρκαδίας).