Τετάρτη, 11 Νοέμβριος 2020 17:31

Εθνική Ελπίδων: Κλήθηκαν Κούτσιας, Σουρλής και Λώλης

Γράφτηκε από τον
Εθνική Ελπίδων: Κλήθηκαν Κούτσιας, Σουρλής και Λώλης

Ο Γιώργος Κούτσιας, κλήθηκε στην Εθνική Ελπίδων μαζί με τον Βασίλη Σουρλή και τον Αλέξανδρο Λώλη. Ο 16χρονος φορ του ΠΑΟΚ από τους πιο μικρούς που καλούνται σε αυτό το επίπεδο.

Σε τρεις νέες κλήσεις προχώρησε ο ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής Ελπίδων, Γιάννης Γκούμας, προκειμένου να καλύψει τα κενά των Δημήτρη Νικολάου και Ζήση Χατζηστραβού για τις αναμετρήσεις με τις αντίστοιχες των Τσεχίας (13/11, 19:00) και Σκωτίας (18/11, 19:00).

Κάλεσε τον επιθετικό του ΠΑΟΚ, Γιώργο Κούτσια, τον μέσο του Ολυμπιακού, Βασίλη Σουρλή και τον εξτρέμ του ΠΑΣ Γιάννινα, Αλέξανδρο Λώλη.

Κι αν από τη γενιά του 2002 (Σουρλής, Λώλης) έχουν κληθεί κι άλλοι παίκτες στην Ελπίδων, η περίπτωση του 16χρονου Κούτσια (γεννημένος το 2004) είναι ξεχωριστή καθώς αποτελεί έναν από τους νεαρότερους παίκτες που καλούνται σε αυτό το επίπεδο.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΠΟ:
"Στην κλήση του επιθετικού του ΠΑΟΚ Γιώργου Κούτσια και των χαφ Αλέξανδρου Λώλη του ΠΑΣ Γιάννινα και Βασίλη Σουρλή του Ολυμπιακού προχώρησε ο ομοσπονδιακός τεχνικός Γιάννης Γκούμας, προκειμένου να καλυφθούν τα κενά των παικτών που δεν μπόρεσαν να ενισχύσουν την προσπάθεια της Εθνικής Ελπίδων στα παιχνίδια με την Τσεχία (13/11) και τη Σκωτία (18/11)".

Πηγή: sport24.gr