Τετάρτη, 11 Νοέμβριος 2020 16:57

ΑΕΚ: Δύο νέα κρούσματα κορονοϊού, στα 18 ο συνολικός αριθμός

Γράφτηκε από τον

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε πως οι ποδοσφαιριστές της ομάδας, Ζίγκα Λάτσι και Ανέλ Σαμπανάτζοβιτς βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό, με τον συνολικό αριθμών των κρουσμάτων να ανέρχεται πλέον στα 18.

Ο κορονοϊός συνεχίζει να σαρώνει την ΑΕΚ, η οποία ανακοίνωσε πως δύο ακόμα παίκτες της ομάδας, οι Ζίγκα Λάτσι και Ανέλ Σαμπανάτζοβιτς βρέθηκαν θετικοί στον ιό, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των κρουσμάτων στα 18.

Θυμίζουμε πως ο Μιχάλης Μπακάκης ήταν ο πρώτος ποδοσφαιριστής που βρέθηκε θετικός στον ιό, ενώ ακολούθησαν, μετά τον αγώνα με τη Ζόρια, οι Μάνταλος, Σβάρνας, Χνιντ και Σάκχοφ και δύο μέλη του τεχνικού τιμ, με αποτέλεσμα να αναβληθεί κι η αναμέτρηση με τον Άρη για την 8η αγωνιστική της Super League Interwetten.

Την Κυριακή έγινε γνωστό ότι διαγνώσθηκαν θετικά και άλλα τρία μέλη της ομάδας, ξεκαθαρίζοντας πως δεν πρόκειται για παίκτες, ενώ τη Δευτέρα έγιναν γνωστά έξι νέα κρούσματα, ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, ο Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος και ο Εμάνουελ Ινσούα, όπως και τρία μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Παρά των μεγάλο αριθμό κρουσμάτων, η Ένωση αναμένεται να επιστρέψει στις προπονήσεις το απόγευμα της Τετάρτης (11/11) με τους εναπομείναντες ποδοσφαιριστές.

Η ανακοίνωση:

Δύο ακόμα ποδοσφαιριστές της ομάδας μας βρέθηκαν θετικοί στον ιό Covid-19, κατά τον σημερινό έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στα Σπάτα. Πρόκειται για τους Άνελ Σαμπανάτζοβιτς και Ζίγκα Λάτσι, που έχουν ήδη ενημερωθεί και απομονωθεί.

Ευχές στους δύο νεαρούς ποδοσφαιριστές, όπως και στους ήδη νοσούντες, για ταχεία ανάρρωση, επιστροφή στα Σπάτα και γρήγορη διέξοδο από αυτή την περιπέτεια που περνάει η ομάδα μας.

Μεγάλη προσοχή και υγεία σε όλους τους συνανθρώπους μας!

Πηγή: sport24.gr