Δευτέρα, 19 Μάιος 2014 20:36

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Με πολλούς νεαρούς και στα Σαγέικα

Γράφτηκε από τον

Επιστροφή στις προπονήσεις για την ομάδα της Καλαμάτας εν όψει του τελευταίου αγώνα της σεζόν που είναι την Τετάρτη με τον Εθνικό Σαγέικων εκτός έδρας.

Ενα παιχνίδι χωρίς το παραμικρό βαθμολογικό ενδιαφέρον μιας και η "Μαύρη Θύελλα" έχασε την προηγούμενη αγωνιστική και τον στόχο της δεύτερης θέσης και είναι δεδομένο πως θα τερματίζει τρίτη στη βαθμολογική κατάταξη πίσω από Ερμιονίδα
και Παναργειακό. Από την άλλη η ομάδα από τα Σαγέικα Αχαϊας έχει χάσει προ πολλού το… τρένο της παραμονής και μάλιστα είναι ουραγός της βαθμολογίας. Ετσι δίνεται η ευκαιρία στον προπονητή της Καλαμάτας Μίλτο Γκόφα να παρατάξει μια 11αδα με πολλούς νεαρούς ποδοσφαιριστές, κάτι άλλωστε που έγινε και στο τελευταίο ματς με τον Πανναυπλιακό.
Αυτά τα ματς είναι και ένα κριτήριο για ορισμένα παιδιά για το αν θα συνεχίσουν και τη νέα χρονιά στην "Μαύρη Θύελλα" και σίγουρα θέλουν να πιάσουν την ευκαιρία από τα… μαλλιά.
Οπως και να' χει οι "μελανόλευκοι" θέλουν να κλείσουν μια άσχημη χρονιά με μία νίκη, απέναντι σε μία ούτως η άλλως αδύναμη ομάδα.
Στα αγωνιστικά η σημερινή προπόνηση έγινε στο Δημοτικό Στάδιο και επικεντρώθηκε σε πρόγραμμα φυσικής κατάστασης και δίτερμα.
Στην προπόνηση συμμετείχε και ο Μεσσήνιος άσος της Νότιγχαμ Φόρεστ Ηλίας Πολίμος που χθες μάλιστα κλήθηκε εκ νέου στην εθνική νέων.
Εν όψει του αυριανού αγώνα με τον Εθνικό Σαγέικων εκτός είναι
μόνο ο τιμωρημένος Καλαντζής, ενώ δεν υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών. Φυσικά δεν υπολογίζονται οι Σκόνδρας και Γεωργακόπουλος που αποχώρησαν πριν από λίγες ημέρες από την Καλαμάτα, αλλά και ο Καλογερόπουλος που έχει τεθεί εκτός ομάδας μέχρι το τέλος της σεζόν λόγω πειθαρχικού παραπτώματος.