Τρίτη, 20 Μάιος 2014 13:44

ΠΑΜΙΣΟΣ: Στα άκρα με Ζάρκο - τη δικαστική οδό θα ακολουθήσουν οι «πράσινοι»

Γράφτηκε από τον

Μήνυση θα καταθέσει ο Πάμισος κατά του Στέλιου Ζάρκου μετά τη συνέντευξη του έμπειρου επιθετικού στο  "Notosport", ο οποίος ισχυρίστηκε μεταξύ άλλων ότι "μου πέταξαν τα πράγματα σε σακούλες σκουπιδιών", αναφερόμενος στο "διαζύγιο" με την ομάδα της Μεσσήνης.

Ο πρόεδρος του Παμίσου Γιώργος  Πετρουλάκης δηλώνει στο "Νotosport" ότι το θέμα θα πάρει τη δικαστική οδό, ενώ μιλά ακόμα για… δήθεν παράγοντες που θέλουν το κακό της ομάδας και καταλήγει λέγοντας: "Αν θέλουν την ομάδα Παμισάκι να έρθουν στη γενική συνέλευση και να το πάρουν. Εγώ είμαι ο Γιώργος Πετρουλάκης και είμαι πρόεδρος της Παμισάρας".
Αναλυτικά η δήλωση του κ. Πετρουλάκη: "Αύριο το πρωί η ομάδα καταθέτει μήνυση κατά του κυρίου Ζάρκου γι' αυτά τα ανεκδιήγητα πράγματα τα οποία λέγονται. Ευτυχώς όλος ο κόσμος της Μεσσήνης γνωρίζει την αλήθεια και τα πραγματικά γεγονότα. Πλέον το θέμα αυτό παίρνει τη δικαστική οδό και τελειώνει μια και δια παντός το θέμα Ζάρκος. Απλώς ευχόμαστε στο παιδί με τη βοήθεια των δικών του ανθρώπων να  βρει το δρόμο του. Οχι πλέον σαν ποδοσφαιριστής, αλλά σαν άνθρωπος. Καλούμε όλους αυτούς που δίνοντας χαρτζιλίκια, βάζουν κάθε τυχόντα  να λέει και να πράττει πράγματα εναντίον της ομάδας. Τους καλούμε να βγουν στην επιφάνεια, να πάψουν να κρύβονται πίσω και να χρησιμοποιούν αδύναμους χαρακτήρες και ότι θέλουν να  μας το πουν στα ίσια. Στα όργανα της ομάδας και στη γενική συνέλευση. Λέω σε όλους λοιπόν αυτούς που θέλουν το κακό της ομάδας, τους δήθεν παράγοντες να σωπάσουν μια και δια παντός. Ο Πάμισος είτε τους αρέσει, είτε όχι πήρε το πρωτάθλημα, πετυχαίνει ιστορικές νίκες στα μπαράζ και βαδίζει προς τη Γ' εθνική.  Αν θέλουν την ομάδα Παμισάκι να έρθουν στη γενική συνέλευση και να το πάρουν.  Εγώ είμαι ο Γιώργος Πετρουλάκης και είμαι πρόεδρος της Παμισάρας".


Αύριο με Πανθυρεατικό

Στον απόηχο των δηλώσεων Ζάρκου, ο Πάμισος προετοιμάζεται πλέον για το αυριανό εντός έδρας ματς με αντίπαλο τον Πανθυρεατικό. Στόχος είναι η δεύτερη συνεχόμενη νίκη μετά το 1-0 επί της Σπάρτης που θα τον διατηρήσει στην πρώτη θέση του ομίλου στα μπαράζ ανόδου για τη Γ' εθνική.
Οι Νησιώτες θα αγωνιστούν χωρίς τους Αντωνίου και Κωτσάκη που αποβλήθηκαν στο προηγούμενο παιχνίδι και δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής. Ο Αλεβίζος έχει ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο, αλλά θα αγωνιστεί, όπως επίσης και ο Ηλιόπουλος παρά το πρόβλημα στο γόνατο.
Η προετοιμασία για τον Πανθυρεατικό θα ολοκληρωθεί σήμερα το απόγευμα με προπόνηση στο Δημοτικό Στάδιο Μεσσήνης.