Τρίτη, 20 Μάιος 2014 18:07

ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΡΦΑΡΩΝ: Ακαρπη και η δεύτερη συνέλευση

Γράφτηκε από τον

Χωρίς αποτέλεσμα κύλησε και η δεύτερη γενική συνέλευση του Αστέρα Αρφαρών που ήταν προγραμματισμένη για το βράδυ της Δευτέρας. Σε σχέση με την πρώτη συνέλευση ήταν λιγότερα τα άτομα που έδωσαν το "παρών" και το χειρότερο ήταν πως δεν φάνηκε ενδιαφέρον από κανέναν να εισέλθει στο νέο διοικητικό συμβούλιο του Αστέρα.


Ετσι αποφασίστηκε η τρίτη κατά σειρά γενική συνέλευση να γίνει μεθαύριο Πέμπτη στις 8 το βράδυ στην αίθουσα του Νιαρχέικου στα Αρφαρά.
Η πραγματικότητα είναι πως τα πράγματα δεν είναι ρόδινα μιας και υπάρχει απροθυμία τόσο από τους παράγοντες που ήταν στην απερχόμενη διοίκηση, όσο και από νέα πρόσωπα να εμπλακούν διοικητικά με τον Αστέρα.
Ο πρόεδρος Γιώργος Μπούρας ξεκαθάρισε πως ο ίδιος είναι διατεθειμένος να βρίσκεται και στο νέο συμβούλιο, μόνο όμως αν ισχυροποιηθεί αυτό και αν υπάρξει καταμερισμός των ρόλων.
Ετσι θα γίνει μία ακόμη προσπάθεια να βρεθούν τα άτομα που θα… τρέξουν διοικητικά τους "κυανόλευκους" και τη νέα περίοδο.
Το ευχάριστο της υπόθεσης είναι πως οι Αρφαραίοι ξεκίνησαν από νωρίς τις διοικητικές διεργασίες και υπάρχει αρκετός χρόνος έως ότου χρειαστεί να παρθούν αποφάσεις για την ερχόμενη περίοδο.