Δευτέρα, 16 Νοέμβριος 2020 16:19

Μπαρτσελόνα: Πρέπει να πληρώσει 33 εκατομμύρια ευρώ στον Μέσι

Γράφτηκε από τον

Η Μπαρτσελόνα οφείλει στο τέλος της χρονιάς να πληρώσει στον Μέσι το ποσό των 33 εκατομμυρίων ευρώ, ανεξάρτητα αν μείνει ή αν αποχωρήσει από το Καμπ Νόου.

Το μέλλον του Λιονέλ Μέσι στην Μπαρτσελόνα είναι αβέβαιο, εφόσον το συμβόλαιο του Αργεντίνου σταρ λήγει το επόμενο καλοκαίρι. Ωστόσο, όποια κι αν είναι τελικά η απόφασή του οι μπλαουγκράνα θα χρειαστεί να βάλουν το χέρι στην τσέπη.

Όπως αναφέρει το ESPN, ο Μέσι όταν υπέγραψε το νέο τετραετές συμβόλαιό του το 2017, αυτό περιείχε και μπόνους αφοσίωσης το οποίο ανέρχεται στα 66 εκατομμύρια ευρώ. Ο Αργεντίνος σταρ έλαβε το μισό μπόνους τον Φεβρουάριο και πλέον περιμένει την δεύτερη δόση.

Αν μάλιστα ο Μέσι αποφάσιζε να αποχωρήσει το προηγούμενο καλοκαίρι, τότε θα εγκατέλειπε και το δεύτερο μισό του μπόνους που φτάνει τα 33 εκατομμύρια ευρώ.

Πάντως, αυτό το ποσό "πονάει" την Μπαρτσελόνα, η οποία υποφέρει οικονομικά από την πανδημία του κορονοϊού και προσπαθεί να προχωρήσει σε μείωση των συμβολαίων των ποδοσφαιριστών, με τις επαφές έως τώρα να είναι άκαρπες.

Πηγή: sport24.gr