Τρίτη, 20 Μάιος 2014 18:34

ΕΡΑΝΗ: Συνεχίζονται οι προπονήσεις, μέχρι τις 15 Ιουνίου η συνέλευση για νέα διοίκηση

Γράφτηκε από τον

Μπορεί το πρωτάθλημα της Α' τοπικής να έχει ολοκληρωθεί εδώ και δύο εβδομάδες, όμως για την Εράνη η σεζόν δεν έχει τελειώσει.
Οι προπονήσεις συνεχίζονται όχι φυσικά σε τόσο έντονους ρυθμούς, ενώ έχουν δοθεί και ορισμένα φιλικά. 

Αρκετοί νεαροί παίκτες δίνουν το "παρών" στις προπονήσεις που γίνονται υπό τις οδηγίες του προπονητή Κώστα Λυμπερόπουλου.
Το Σάββατο μάλιστα γίνονται προσπάθειες να διεξαχθεί ένα φιλικό με τη Φυγαλεία (ομάδα Β' τοπική Ηλείας) στα Φιλιατρά.Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν μέχρι τα τέλη του μήνα.
Παράλληλα στο γήπεδο συνεχίζουν να βρίσκονται και τα τμήματα υποδομής των "πρασίνων" Οι Σίλβιο Μοροσάνου και Αντρέι Κιούτακ έχουν αναλάβει τα τμήματα παιδικό, προπαιδικό, τζούνιορ, προτζούνιορ (δύο ο καθένας), ενώ ο τερματοφύλακας και μέλος του τεχνικού τιμ Βασίλης Αθανασόπουλος κάνει προπόνηση στα μίνι, παιδάκια που έχουν γεννηθεί το 2007.
Από εκεί και πέρα μετά τις αυτοδιοικητικές και τις ευρωεκλογές της Κυριακής θα ξεκινήσουν οι διοικητικές διεργασίες για την επόμενη μέρα της Φιλιατρινής ομάδας.
Αρχικά θα γίνει ένα απολογιστικό συμβούλιο της φετινής σεζόν και εν συνεχεία θα καθοριστεί ημερομηνία για τη διεξαγωγή γενικής συνέλευσης. Η θητεία της υπάρχουσας διοίκησης που ήταν διετής λήγει φέτος (πέρυσι είχαν γίνει συμπληρωματικές εκλογές) και μέσα στο πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιουνίου θα οριστεί η συνέλευση.
Για την ώρα υπάρχει ενδιαφέρον από ορισμένους να μπουν στο συμβούλιο, ενώ θα συνεχίσουν και κάποιοι από το υπάρχον συμβούλιο.