Τετάρτη, 21 Μάιος 2014 07:04

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Τελευταίο ματς σήμερα στα Σαγέικα

Γράφτηκε από τον

Στα Σαγέικα Αχαΐας, απέναντι στον τοπικό Εθνικό θα κλείσει σήμερα (5 μ.μ.) την χρονιά η "Μαύρη Θύελλα". Η Μεσσηνιακή ομάδα θα φιλοξενηθεί από έναν από τους πιο αδύναμους συλλόγους της κατηγορίας, ο οποίος βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Στόχος λοιπόν θα είναι η κατάκτηση της νίκης, την οποία θα προσπαθήσουν να πάρουν οι Μεσσήνιοι αγωνιζόμενοι με αρκετά νέα παιδιά στην 11άδα. Ο Γκόφας θα δώσει ευκαιρίες στους νεαρούς, όπως έκανε και στο προηγούμενο ματς με τον Πανναυπλιακό, περιμένοντας να δει τι μπορούν να κάνουν οι παίκτες που δεν είχαν πολύ χρόνο συμμετοχής στο φετινό πρωτάθλημα.
Να σημειωθεί επίσης ότι το φινάλε του πρωταθλήματος θα βρει την Καλαμάτα στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, εκτός αν οι Μεσσήνιοι χάσουν σήμερα και ταυτόχρονα κερδίσει η ΑΕ Καραϊσκάκης στο Μεσολόγγι, οπότε θα πάρουν την 4η θέση. Κάτι βέβαια που λίγη σημασία έχει πλέον για την Μεσσηνιακή ομάδα που και φέτος δεν κατάφερε να πετύχει το μεγάλο στόχο της ανόδου στην Β' εθνική.
Αγωνιστικά, εκτός είναι μόνο ο τιμωρημένος Καλαντζής, ενώ δεν υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών. Φυσικά δεν υπολογίζονται οι Σκόνδρας και Γεωργακόπουλος που αποχώρησαν πριν από λίγες ημέρες από την Καλαμάτα, αλλά και ο Καλογερόπουλος που έχει τεθεί εκτός ομάδας μέχρι το τέλος της σεζόν λόγω πειθαρχικού παραπτώματος.
Το παιχνίδι στα Σαγέικα θα σφυρίξει ο Κόλλιας (Αργολίδας), με βοηθούς τους Μπούμπα και Σκούρτη (Κορινθίας).