Παρασκευή, 20 Νοέμβριος 2020 16:02

Αστέρας Τρίπολης: Αρνητικά τα νέα τεστ του κορονοϊού

Γράφτηκε από τον

Ο Αστέρας ανακοίνωσε ότι τα αποτελέσματα των τεστ κορονοϊού στα οποία υπεβλήθησαν οι ποδοσφαιριστές και το προσωπικό της ομάδας την Πέμπτη (19/11) ήταν όλα αρνητικά.

Ο Αστέρας ανακοίνωσε την Τετάρτη (18/11) ότι μέλος του ποδοσφαιρικού τμήματος βρέθηκε θετικό στον κορονοϊό, ενώ την Πέμπτη (19/11) γνωστοποίησε πως εντοπίστηκαν δύο επιπλέον δείγματα θετικά στον COVID-19.

Την Παρασκευή (20/11) το πρωί οι Αρκάδες ενημέρωσαν ότι τα νέα τεστ, στα οποία υπεβλήθησαν οι ποδοσφαιριστές και τα μέλη της ομάδας την Πέμπτη (19/11) ήταν όλα αρνητικά, ενώ τα τρία κρούσματα παραμένουν σε καραντίνα ακολουθώντας το υγειονομικό πρωτόκολλο που προβλέπεται.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Αστέρα:

"Αρνητικά ήταν όλα τα αποτελέσματα των τεστ ανίχνευσης κορονοϊού, στα οποία υποβλήθηκαν την Πέμπτη (19/11) οι ποδοσφαιριστές, τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος και το προσωπικό του συλλόγου.

Εφαρμόζοντας από την πρώτη στιγμή κατά γράμμα το Υγειονομικό Πρωτόκολλο, οι τρεις άνθρωποι της ομάδας που βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό, απομονώθηκαν και παραμένουν σε κατ' οίκον περιορισμό.

Η ομάδα την Παρασκευή (20/11) θα ολοκληρώσει την προετοιμασία της για την αναμέτρηση της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League Interwetten 2020-2021 με αντίπαλο την Λαμία".

Πηγή: sport24.gr

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ