Παρασκευή, 20 Νοέμβριος 2020 18:35

Γκουαρδιόλα: "Ελπίζω ο Μέσι να μείνει στη Μπαρτσελόνα"

Γράφτηκε από τον

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα ερωτηθείς για τον Λιονέλ Μέσι και τη Μάντσεστερ Σίτι εξέπληξε με την απάντηση του, δηλώνοντας πως θα ήθελε ο Αργεντινός σούπερ σταρ να παραμείνει στη Μπαρτσελόνα.

Πολλά έχουν γραφτεί το τελευταίο διάστημα για μια πιθανή μετακόμιση του Λιονέλ Μέσι από τη Βαρκελώνη στο Μάντσεστερ.

Μάλιστα, ο Πεπ Γκουαρδιόλα, ο οποίος επέκτεινε το συμβόλαιό του με τους Πολίτες, είναι ο κύριος λόγος που ο σταρ της Μπαρτσελόνα έχει συνδεθεί τόσο έντονα με τη Σίτι.

Ωστόσο, όταν ο ίδιος ρωτήθηκε από εκπροσώπους του Τύπου για την υπόθεση "Μέσι" εξέφρασε, προς έκπληξη όλων, την επιθυμία του να συνεχίσει ο Αργεντινός στην Καταλονία:

"Ο Λέο είναι παίκτης της Μπάρτσα. Εάν με ρωτάτε τη γνώμη μου ως άτομο στο οποίο έχει δώσει τα πάντα αυτό το κλαμπ, ελπίζω να παραμείνει στη Μπαρτσελόνα. Θα ήθελα να αποσυρθεί εκεί.

Το έχω πει χίλιες φορές. Αυτή είναι η γνώμη μου ως θαυμαστής. Δεν ξέρω τι θα περάσει από το κεφάλι του. Υπάρχει πολύ ακόμα μέχρι τη θερινή αγορά"

Νιώθω τεράστια ευγνωμοσύνη στη Μπαρτσελόνα για όλα όσα έχουν κάνει για μένα. Μου έδωσαν τα πάντα. Έτσι μπορώ να πω μόνο ότι ο Μέσι είναι ο ποδοσφαιριστής τους", ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ισπανός τεχνικός.

Πηγή: sport24.gr