Τετάρτη, 21 Μάιος 2014 16:55

Ο Πάμισος 4-0 τον Πανθυρεατικό, ισοπαλία 0-0 στο Σπάρτη - Ερμής Κιβερίου

Γράφτηκε από τον

Μεγάλη νίκη με 4-0 πέτυχε ο Πάμισος στη Μεσσήνη επί του Πανθυρεατικού και απέκτησε προβάδισμα για άνοδο αφού το ματς της Σπάρτης με τον Ερμή Κιβερίου έληξε ισόπαλο 0-0. Ετσι στην βαθμολογία ο Πάμισος έχει 7 βαθμούς, ακολουθεί η Σπάρτη με 4, ο Ερμής με 3 και ο Πανθυρεατικός με ένα βαθμό.

τελικο 4-0

70' 4-0 ο Πάμισος και παλι με τον Μανωλόπουλο που κάνει χατ τρικ

59' γκολ ο Πάμισος καθαρίζει το ματς με σκόρερ και πάλι τον Μανωλόπουλο

57' γκολ ο Πάμισος! 2-0 με σκόρερ τον Μανωλόπουλο.

46' Ξεκίνησε το β' μέρος στη Μεσσήνη, 1-0 μπροστά ο Πάμισος, στη Σπάρτη στο ημίχρονο παραμένει το 0-0 μεταξύ Σπάρτης και Ερμής Κιβερίου ενώ οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι με τον Σαρρή στο 35'.

45' ημιχρονο 1-0

23' 1-0 o Πάμισος ανοίγει το σκορ με τον Ηλία Ηλιόπουλο!

17' Πιο επιθετικός στο ξεκίνημα ο Πάμισος όμως δεν έχει κάνει ακόμη τη μεγάλη φάση

1' Ξεκίνησε το ματς

- Ο Πάμισος ξεκινά το ματς με τους Ανδρέου, Ι. Τρίψα, Ρούτση, Φιλόπουλο, Αλεβίζο, Μωράκη, Πατσιώτη, Χρ. Τρίψα, Μανωλόπουλο, Ηλιόπουλο και Μπούνα. Πάνω από 400 θεατές στο γήπεδο της Μεσσήνης ενώ η προσέλευση συνεχίζεται.

Στις 5 μ.μ. ξεκινά ο τρίτος αγώνας μπαράζ του Παμίσου, ο οποίος διεκδικεί την άνοδο στην Γ' εθνική. Ο Πάμισος θα υποδεχθεί τον Πανθυρεατικό ενώ στο άλλο ματς του ομίλου η Σπάρτη φιλοξενεί τον Ερμή Κιβερίου. Στην βαθμολογία, μετά από 2 αγώνες, ο Πάμισος έχει 4 βαθμούς, η Σπάρτη 3, ο Ερμής Κυβερίου 2 και ο Πανθυρεατικός 1 βαθμό.

Θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση για την εξέλιξη του αγώνα.