Δευτέρα, 23 Νοέμβριος 2020 12:43

ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟ: Προεγγραφή στο μητρώο αθλητικών σωματείων της ΓΓΑ

Γράφτηκε από τον
ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟ: Προεγγραφή στο μητρώο αθλητικών σωματείων της ΓΓΑ

 

Την προεγγραφή στο μητρώο αθλητικών σωματείων της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού ολοκλήρωση με επιτυχία πριν λίγες ημέρες ο Παπαφλέσσας Βλαχόπουλου.

Η ομάδα του Βλαχόπουλου, που αγωνίζεται στη Β’ τοπική Μεσσηνίας, είναι από τις πρώτες στη Μεσσηνία που επιτυγχάνει κάτι τέτοιο.
Με αφορμή την προεγγραφή στο μητρώο αθλητικών σωματείων της ΓΓΑ, η διοίκηση του Βλαχόπουλου προέβη σε έναν απολογισμό στους πέντε μήνες θητείας της.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της διοίκησης αναφέρει:
“Ηταν 12 Ιουνίου που ο Παπαφλέσσας Βλαχόπουλου απέκτησε νέα διοίκηση. Εκτοτε πέρασαν 5 μήνες και χθες ολοκληρώθηκε με επιτυχία η προεγγραφή μετά από πολύ κόπο στα μητρώα της ΓΓΑ. Σαν διοίκηση θα θέλαμε να κάνουμε έναν σύντομο απολογισμό, αλλά το πιο βασικό να ενημερωθεί ο κόσμος και οι χορηγοί της ομάδας που φέτος πραγματικά την στηρίζουν περισσότερο από ποτέ.
Αναλάβαμε την ομάδα το περασμένο καλοκαίρι, με παλιούς και νέους παράγοντες να την απαρτίζουν, με πρόεδρο τον διαχρονικό παράγοντα Γιάννη Δημόπουλο, που είναι παρών σε όλα τα Δ.Σ. από το 2011 και έπειτα. Μια ομάδα χωρίς έσοδα, χωρίς εκδήλωση, χωρίς χορηγούς, προερχόμενη από μια δύσκολη χρονιά.
Ο αρχικός στόχος μας ήταν η ομάδα να κατέβει στο πρωτάθλημα αξιοπρεπώς και να παλέψει με ότι όπλα διαθέτει. Στην πορεία με την έλευση του Αλέκου Λυκοτραφίτη στην τεχνική ηγεσία άλλαξαν πολλά. Πολλοί άνθρωποι – χορηγοί ήρθαν κοντά στην ομάδα και βοήθησαν οικονομικά. Βέβαια και όλο το Δ.Σ. πιστό στο οικονομικό του πλάνο από την αρχή της χρονιάς έκανε το παν.
Μία δυσάρεστη συγκυρία για το φίλο και γειτονικό σωματείο που δεν κατάφερε να κατέβει στο πρωτάθλημα, τον Χανδριναϊκό, μας έδωσε την ευκαιρία να πάρουμε πέντε αξιόλογους ποδοσφαιριστές.
Μετά από μεγάλες προσπάθειες έμεινε όλος ο βασικός κορμός, με εξαίρεση τον Λάζαρη που αποχώρησε μετά από χρόνια, παρά τις προσπάθειες της διοίκησης.
Η διοίκηση δημιούργησε τις συνθήκες εκείνες που η ομάδα θα μπορεί να δουλέψει απερίσπαστα... Αποδυτήρια, αθλητικό υλικό, γυμναστή, προπονητή τερματοφυλάκων, φυσικοθεραπευτή και πολλά άλλα απλά πράγματα, αλλά σημαντικά στη λειτουργία μιας ομάδας.
Τα αποτελέσματα, η διοικητική ηρεμία και η οικονομική σταθερότητα, μαζί με την λειτουργία της ακαδημίας μας για δεύτερη χρονιά και βέβαια ο κόσμος και οι χορηγοί, που χωρίς αυτούς δεν θα είχαμε καταφέρει τίποτα. Στόχος μας σαν διοίκηση είμαι η ομάδα μας σαν οργανισμός, να είναι πανέτοιμη στην επανέναρξη του πρωταθλήματος”.