Δευτέρα, 23 Νοέμβριος 2020 10:54

ΑΕΛ: Δεκτή η παραίτηση Γρηγορίου, αναζητούν προπονητή οι «βυσσινί»

Γράφτηκε από τον

Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται πλέον η ΑΕΛ, με τον Αλέξη Κούγια να κάνει δεκτή την παραίτηση του Μιχάλη Γρηγορίου.

Ο έμπειρος τεχνικός ήταν η 15η αλλαγή επί θητείας Κούγια. Ο Ηλίας Φυντάνης είναι το πρώτο όνομα που παίζει για αντικαταστάτης του Γρηγορίου.

Μετά από 41 παιχνίδια και πάνω από ένα ημερολογιακό έτος, ο Μιχάλης Γρηγορίου αποτελεί παρελθόν από την ΑΕΛ. Ο έμπειρος προπονητής μετά την ανακοίνωση του Αλέξη Κούγια που άφηνε αιχμές για τις επιλογές του στον αγώνα με την ΑΕΚ, υπέβαλε την παραίτησή του. Μια παραίτηση που έγινε δεκτή και πλέον οι... βυσσινί από σήμερα θα αρχίσουν την αναζήτηση προπονητή.

Αυτή την στιγμή δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο όχι μόνο ως όνομα, αλλά και αναφορικά με την εθνικότητα του νέου προπονητή. Αν δηλαδή θα είναι ξένος ή Έλληνας. Και δεν υπάρχει κάτι γιατί στην ΑΕΛ δεν σκόπευαν να υπάρξει αλλαγή και όλα μέχρι και σήμερα έδειχναν πως οι σχέσεις των δύο ανδρών ήταν σε πολύ καλό σημείο.

Υποψήφιος και ο Φυντάνης

Όπως αναφέραμε και πριν στην ΑΕΛ δεν περίμεναν την παραίτηση του Μιχάλη Γρηγορίου και η αναζήτηση προπονητή ξεκίνησε αμέσως. Ένα από τα ονόματα που παίζουν είτε αρχικά ως προσωρινός, είτε και ως μόνιμος, είναι αυτό του Ηλία Φυντάνη, Ο έμπειρος τεχνικός είχε κάτσει στον πάγκο της ΑΕΛ την περίοδο 2017-18 και σε 23 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις είχε 9 νίκες, 6 ισοπαλίες και 8 ήττες.

Πηγή: gazzetta.gr

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ