Τετάρτη, 21 Μάιος 2014 21:20

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ - ΔΟΞΑ ΝΕΑΣ ΜΑΝΩΛΑΔΑΣ 2-2: Επαιξε καλή μπάλα αλλά δεν νίκησε…

Γράφτηκε από τον

Ο Μεσσηνιακός ήθελε να κλείσει με νίκη μια κακή χρονιά που έφερε τον υποβιβασμό από την Γ' εθνική, ωστόσο περιορίστηκε στο 2-2 με την Δόξα Μανωλάδας.
Οι «πράσινοι» παρατάχθηκαν με ένα μείγμα έμπειρων και νεαρών παικτών και έκαναν ένα πραγματικά πολύ καλό παιχνίδι, αφού ήταν κυρίαρχοι στο μεγαλύτερο διάστημα της διάρκειας του αγώνα απέναντι σε μια από τις καλές ομάδες της κατηγορίας.


Ο Μεσσηνιακός έψαξε το γκολ και είχε δύο δοκάρια και μερικές κλασικές ευκαιρίες, πριν ανοίξει τελικά το σκορ ο Τσουλάκος στο 65'.
Μετά το 1-0 όμως οι φιλοξενούμενοι έπιασαν στον ύπνο τον Μεσσηνιακός καθώς μέσα σε διάστημα πέντε λεπτών έκαναν την ανατροπή και προηγήθηκαν με 1-2. Ο Μεσσηνιακός πήρε εκ νέου τα ηνία του αγώνα, ωστόσο το μόνο που τελικά κατάφερε ήταν να ισοφαρίσει με τον Χελά στο 85'.
Η χρονιά λοιπόν έκλεισε με καλή εμφάνιση όχι όμως και με νίκη για τον Μεσσηνιακό, ο οποίος πλήρωσε τον πολύ κακό δεύτερο γύρο που είχε και ειδικά την αδυναμία να κερδίσει τα παιχνίδια στο γήπεδο του. Έτσι από τη νέα σεζόν επιστρέφει στην Α' τοπική, ενώ τις επόμενες μέρες θα φανεί το ποια είναι τα σχέδια του Σταύρου Παπαδόπουλου και των συνεργατών του για την επόμενη μέρα.

Το φιλμ του αγώνα

6' Κλασική ευκαιρία για το Μεσσηνιακό με τον Νινιό να βρίσκεται τετατετ με τον Τσάκωνα, όμως το πλασέ του ήταν αδύναμο και ο τερματοφύλακας της Δόξας μπλόκαρε εύκολα.
18' Καλή προσπάθεια και σουτ του Πουλάκου απόκρουσε ο Τσάκωνας.
19' Ωραίο χτύπημα φάουλ του Δαβουρλή για τη Δόξα, η μπάλα ελάχιστα άουτ.
20' Ευκαιρία ο Μεσσηνιακός, σέντρα Νινιού, κεφαλιά του Τσουκάλη αλλά φοβερή απόκρουση του Τσάκωνα σε κόρνερ.
22' Δοκάρι ο Μεσσηνιακός. Κόρνερ του Νινιού, γυριστό σουτ του Μπεγέτη αλλά η μπάλα βρήκε στο κάθετο δοκάρι.
40' Δεύτερο δοκάρι για το Μεσσηνιακό. Σέντρα Τσουκάλη, ο Λαζανάς προσπάθησε να διώξει και παραλίγο να πετύχει αυτογκόλ αλλά η μπάλα αποκρούστηκε από το κάθετο δοκάρι.
57' Μεγάλη ευκαιρία ο Μεσσηνιακός. Ο Μπεγέτης έβγαλε κάθετη πάσα στον Πουλάκο που βρέθηκε μόνος του απέναντι από τον Τσάκωνα αλλά ο τερματοφύλακας της Δόξας απόκρουσε το αδύναμο πλασέ του επιθετικού του Μεσσηνιακού.
65' ΓΚΟΛ 1-0 ο Μεσσηνιακός. Προηγήθηκε σουτ του Κουρέα στο δοκάρι και στην επαναφορά ο Τσουλάκος άνοιξε το σκορ.
69' ΓΚΟΛ 1-1 Η Δόξα ισοφάρισε το Μεσσηνιακό με φοβερό σουτ του Νιφορόπουλου έξω από τη μεγάλη περιοχή
74' ΓΚΟΛ 1-2. Η Δόξα πήρε προβάδισμα με ωραίο πλασέ του Μελετίδη.
85' ΓΚΟΛ 2-2. Ισοφαρίζει ο Μεσσηνιακός με κεφαλιά του Χελά, μετά από πολύ ωραία προσπάθεια και σέντρα του Ταχματζίδη. Οι δύο αλλαγές του Μεσσηνιακού πρωταγωνιστές της ισοφάρισης.
89' Δεύτερη κίτρινη και αποβολή στον Μπίζο της Δόξας Μανωλάδας
90' Κοντινό πλασέ του Μελετίδη απόκρουσε σε κόρνερ ο Κυριακόπουλος
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Γκριτζέπης με βοηθούς τους Γεωργακόπουλο, Τριανταφύλλου (Αρκαδίας).
ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ: Κυριακόπουλος, Σταματελόπουλος, Κουρέας, Μπιζίμης, Κουκούτσης (86' Δασκαλάκης), Μπεγέτης, Αργυρόπουλος, Τσουκάλης, Πουλάκος (82' Χελάς), Τσουλάκος και Νινιός (80' Ταχματζίδης).
ΔΟΞΑ ΝΕΑΣ ΜΑΝΩΛΑΔΑΣ: Τσάκωνας, Νιφορόπουλος, Μπίζος, Νικολακόπουλος, Καλιβωκάς, Δαβουρλής, Λαζανάς (53' Γούρμος), Κυριαζόπουλος (70' Σωτηρόπουλος), Μελετίδης, Κωστής, Μιχαηλίδης (53' Νικολόπουλος).