Τετάρτη, 25 Νοεμβρίου 2020 14:37

«Ζέσταμα» με Αστέρας Τρίπολης - Απόλλων Σμύρνης

Γράφτηκε από τον
«Ζέσταμα» με Αστέρας Τρίπολης - Απόλλων Σμύρνης

Αστέρας Τρίπολης και Απόλλων Σμύρνης παίζουν σήμερα (17.15 Novasports 1) για την 3η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Το εξ αναβολής παιχνίδι για την 3η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας μεταξύ του Αστέρα Τρίπολη και του Απόλλωνα Σμύρνης ανοίγει το… χορό του προγράμματος.

Ο αγώνας ήταν προγραμματισμένος να γίνει στα τέλη Σεπτεμβρίου, αλλά έγινε δεκτό το αίτημα των φιλοξενούμενων να αναβληθούν τα τρία πρώτα παιχνίδια τους στο πρωτάθλημα μετά το μπαράζ που είχαν δώσει με την Ξάνθη στην αρχή της σεζόν.

Οι Αρκάδες έχουν σύμμαχο την παράδοση, καθώς η τελευταία τους ήττα ήταν 15 Δεκεμβρίου 2019 (όταν είχαν χάσει από τον Ολυμπιακό) και θέλουν να διευρύνουν το συγκεκριμένο σερί.

Ο Αστέρας θα ξεκινήσει με τους Παπαδόπουλος, Κώτσιρα, Πασαλίδη, Σουάρεθ, Τασουλή, Τιλίκα, Μουνάφο, Βαλιέντε, Σίτο, Μπαράλες και Ριέρα.

Από την πλευρά του, ο Απόλλων θα παραταχθεί στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» με τους Βέρχουλστ, Ντομίνγκεζ, Λισγάρα, Μπρούτσιτς, Κολ, Φατιόν, Μπαξεβανίδης, Χουχούμης, Ιωαννίδη, Μουνιέ και Μπεντινέλι.

Κυριαρχία των Αρκάδων

Ο Αστέρας Τρίπολης κυριαρχεί απόλυτα στην ιστορία των συναντήσεων με τον Απόλλωνα. Έχει κερδίσει και τα εννέα επίσημα παιχνίδια που έχουν παίξει! Έξι για τη Super League, ένα για το Κύπελλο σε φάση ομίλων και δύο τη σεζόν 2005-06 στην Γ’ Εθνική.

Και στα έξι παιχνίδια πρωταθλήματος ο Αστέρας έχει πετύχει τουλάχιστον δύο γκολ.

Στην Τρίπολη ο Αστέρας έχει πέντε νίκες. Με 6-2 στην Γ’ Εθνική και από εκεί και πέρα στα τέσσερα παιχνίδια, τρία για τη Super League και ένα για το Κύπελλο, πετυχαίνει συνεχώς από δύο γκολ σε κάθε παιχνίδι.

Νίκες Αστέρα Τρίπολης: 6
Ισοπαλίες: 0
Νίκες Απόλλωνα: 0

 

Πηγή: sport-fm.gr