Σάββατο, 28 Νοεμβρίου 2020 14:38

ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ: Συνεργασία με σχολή ποδοσφαίρου από την Αυστρία!, τι λέει ο Ηλ. Μουρούσιας

Γράφτηκε από τον
ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ: Συνεργασία με σχολή ποδοσφαίρου από την Αυστρία!, τι λέει ο Ηλ. Μουρούσιας

Μπορεί αυτό το διάστημα να μην υπάρχει αγωνιστική δράση, αλλά οι ιθύνοντες του Εθνικού δεν κάθονται με... σταυρωμένα χέρια

. Η ομάδα του Μελιγαλά προχώρησε σε συνεργασία με την αυστριακή σχολή ποδοσφαίρου “Tecnofutbol”, θέλοντας να δώσει νέα κίνητρα στα παιδιά των ακαδημιών. 

Από την προσεχή Πέμπτη θα ξεκινήσουν μάλιστα διαδικτυακά μαθήματα, καθώς λόγω της πανδημίας δεν επιτρέπονται αυτή την εποχή προπονήσεις. Η συνεργασία με την αυστριακή σχολή αφορά παιδιά από 7 έως 14 ετών.
“Η ακαδημία μας δουλεύει εδώ και περίπου δέκα χρόνια σ’ ένα πλάνο. Εμείς σαν νέα διοίκηση συνεχίζουμε αυτή την προσπάθεια, με σκοπό να εξελίξουμε την ακαδημία ακόμα περισσότερο. Προσπαθούμε πάνω απ’ όλα να κάνουμε σωστή δουλειά για τα παιδιά και να ανοίξουμε νέους δρόμους”, λέει στην ‘Ελευθερία” ο Ηλίας Μουρούσιας για την παραπάνω συνεργασία.
Ο πρόεδρος του Εθνικού σημειώνει ότι τα οφέλη μπορεί να είναι αρκετά για τα παιδιά, καθώς θα αποκτήσουν εμπειρίες από τα ταξίδια στο εξωτερικό ή από τη συμμετοχή σε μεγάλα τουρνουά στην Ελλάδα.
Διότι η “Tecnofutbol” συνεργάζεται και με άλλες ομάδες από την Ελλάδα, καθώς επίσης και με κορυφαία ευρωπαϊκά κλαμπ. Ο Ηλίας Μουρούσιας ξεκαθαρίζει ότι με την εν λόγω συνεργασία, ο Εθνικός κάνει απλά ένα βήμα παραπάνω και συνεχίζει με την ίδια φιλοσοφία και με σκοπό να ανοίξει και άλλους δρόμους.
Η ανακοίνωση της ομάδας με την οποία επισημοποιήθηκε η συνεργασία αναφέρει: “ Ο Α.Ο.Εθνικός Μελιγαλά ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας της ακαδημίας μας με την Αυστριακή σχολή ποδοσφαίρου “ Tecnofutbol”.
Η συνεργασία μας με την Tecnofutbol”.είναι μια διεθνή συνεργασία που ευελπιστούμε ότι στο μέλλον εκτός από την βελτίωση πολλών αθλητών της ακαδημίας μας , θα ανοίξει και ο δρόμος για πολλά από τα παιδιά μας να καταφέρουν να παίξουν και σε διεθνή τουρνουά απέναντι σε σπουδαίες ομάδες του εξωτερικού.
Στα πλαίσια αυτής της συνεργασίας όλοι οι ποδοσφαιριστές της ακαδημίας μας μπορούν να συμμετέχουν στις διαδικτυακές προπονήσεις που πραγματοποιούν κάθε Πέμπτη στις 19:00 οι προπονητές της “ Tecnofutbol”.μέσω της πλατφόρμας “Zoom”πατώντας το παρακάτω link: https://zoom.us/j/91968920366...
Και επίσης μπορείτε να κάνετε εγγραφή στην παρακάτω φόρμα ούτως ώστε να ενημερώνεστε απευθείας από τους προπονητές: http://www.tecnofutbol.org/kalamata/ #ethnikosmeligalafc #academy #tecnofutbolaustria".