Παρασκευή, 23 Μάιος 2014 07:50

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ: Συνεχίζει ο Παπαδόπουλος με στόχο την επιστροφή στη Γ' εθνική

Γράφτηκε από τον

Με ισοπαλία αποχαιρέτησε τη Γ' εθνική ο Μεσσηνιακός. Η καλαματιανή ομάδα έκανε πολύ καλή εμφάνιση στο τελευταίο παιχνίδι της σεζόν, αλλά έμεινε στο 2-2 με τη Δόξα Νέας Μανωλάδας. Ακόμα πάντως και να κέρδιζε, ο υποβιβασμός είχε επιβεβαιωθεί και μαθηματικά.


Οι "πράσινοι" τερμάτισαν στην 12η θέση του 4ου ομίλου πληρώνοντας την καταστροφική πορεία στο δεύτερο γύρο, αλλά και το γεγονός ότι δεν ενισχύθηκαν στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.
Ετσι η νέα σεζόν θα βρει τον ιστορικό σύλλογο στο πρωτάθλημα της Α' τοπικής Μεσσηνίας.
Το μόνο θετικό είναι ότι ο Σταύρος Παπαδόπουλος θα συνεχίσει να είναι ο χρηματοδότης της ομάδας, όπως αποφασίστηκε στην πρόσφατη συνάντηση που είχε με το στενό του συνεργάτη Δημήτρη Τσάκωνα. Ο στόχος μάλιστα θα είναι η άμεση επιστροφή στη Γ' εθνική.
Το μπάτζετ σαφώς και θα μειωθεί, όμως η παρουσία του Παπαδόπουλου δίνει τη δυνατότητα στο Μεσσηνιακό να δημιουργήσει ένα άκρως ανταγωνιστικό σύνολο.
Το τεχνικό τιμ και το ρόστερ θα ξεκαθαρίσουν το επόμενο διάστημα. Πρόθεση πάντως είναι να μην γίνουν πολλές αλλαγές. Να μείνει ένας κορμός έμπειρων παικτών που θα πλαισιωθεί από τους νεαρούς σε ηλικία παίκτες που διαθέτει ο σύλλογος. Είναι γνωστό ότι ο κ. Παπαδόπουλος θέλει να πορεύεται η ομάδα με ντόπιους και ταλαντούχους ποδοσφαιριστές και αυτή η συνταγή δεν θα αλλάξει.
Περισσότερα όμως για την επόμενη μέρα στο Μεσσηνιακό θα γίνουν γνωστά τον Ιούνιο. Η φετινή περίοδος άλλωστε ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί. Η "αυλαία" της Γ' εθνικής έπεσε μεν την Τετάρτη, όμως οι προπονήσεις και τα φιλικά θα συνεχιστούν μέχρι το τέλος Μαϊου.

Δύο φιλικά

Το πρώτο φιλικό που έχει κλειστεί από το τεχνικό τιμ  θα γίνει σήμερα στις 6 το απόγευμα στο γήπεδο του Μεσσηνιακού, όπου οι "πράσινοι" θα υποδεχτούν τον Α.Ο. Φαραί.
Την προσεχή Τρίτη ο Μεσσηνιακός θα δώσει ένα ακόμα ματς στο γήπεδό του με αντίπαλο τη Σπερχογεία.
Τα παραπάνω παιχνίδια μπορούν να χαρακτηριστούν και ως τεστ τελικής αξιολόγησης για τη νέα περίοδο, αν και τα συμπεράσματα για την αξία του καθενός ποδοσφαιριστή έχουν εξαχθεί.