Πέμπτη, 22 Μάιος 2014 21:22

Παλαίμαχοι Καλαμάτας και Λάρνακας Αμμοχώστου έπαιξαν φιλικό για τον Δημητρακόπουλο

Γράφτηκε από τον

Οι παλαίμαχοι της Κυπριακής ομάδας Λάρνακας Αμμοχώστου ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα των παλαιμάχων της Καλαμάτας, ήρθαν στην Μεσσηνιακή πρωτεύουσα και πριν λίγο έπαιξαν φιλικό στο Αθλητικό Κέντρο της ΕΠΣΜ στον Κορδία. Το ματς έγινε με σκοπό να τιμηθεί η μνήμη του παλαίμαχου τερματοφύλακα της "Μαύρης Θύελλας" Ντίνου Δημητρακόπουλου, που έφυγε πρόσφατα από την ζωή. Για αυτό και δόθηκαν τιμητικές πλακέτες στην οικογένεια του Δημητρακόπουλου και από τις δύο ομάδες.


Την ΕΠΣΜ εκπροσώπησε ο αντιπρόεδρος Λεωνίδας Οικονομίδης και τον Δήμο η  Μαρία Οικονομάκου ενώ στο γήπεδο βρέθηκε ο πρόεδρος των παλαιμάχων της Καλαμάτας Μανώλης Θεοδώρου και τα περισσότερα μέλη του συλλόγου των παλαιμάχων.
Για την Καλαμάτα ξεκίνησαν το ματς οι Κοψαχείλης, Κοντός, Αθανασόπουλος, Παλαμαράς, Χατζηαγγελής, Φωτεινάκης, Μπλέτσας, Δρούγας, Παυλής, Σκαφιδάς και Κορομηλάς ενώ έπαιξαν και οι Μπιζίμης, Χουλιάρας, Δάλλας και Δέδες.
Στο αγωνιστικό μέρος, η Καλαμάτα πήρε τη φιλική νίκη με 6-1. Στο πρώτο ημίχρονο σκόραραν οι Αθανασόπουλος, Δρούγας. Στην επανάληψη σκόραρε άλλα δύο τέρματα ο Γιάννης Αθανασόπουλος και από ένα οι Βασίλης Φωτεινάκης και Τάκης Μπιζίμης ενώ το γκολ των Κύπριων πέτυχε με πέναλτι ο Τσιάλας.

.