Τετάρτη, 02 Δεκέμβριος 2020 18:16

Σε σέντρα ελπίζουν σε Super League 2 και Football League μετά την τηλεδιάσκεψη με τους λοιμωξιολόγους

Γράφτηκε από τον

Πραγματοποιήθηκε ευρεία τηλεδιάσκεψη εκπροσώπων των ΕΠΟ, Super League, Super League 2 και Football League με την Επιτροπή Λοιμωξιολόγων με βασικό θέμα την έναρξη της αγωνιστικής δράσης στα πρωταθλήματα των δύο τελευταίων Λιγκών.

Πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (02/12) τηλεδιάσκεψη με βασικό θέμα συζήτησης την έναρξη των Super League 2 και Football League.

Σε αυτή συμμετείχαν οι εκπρόσωποι του ελληνικού ποδοσφαίρου, μέλη της επιτροπής Λοιμωξιολόγων, αλλά και ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Υγείας, κ. Πρεζεράκος.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η σχετική ενημέρωση: "Ολοκληρώθηκε πριν από λίγα λεπτά η τηλεδιάσκεψη του Γενικού Γραμματέα Δημόσιας Υγείας κ. Πρεζεράκου και της Επιτροπής Λοιμωξιολόγων με τους κ.κ. Ευάγγελο Γραμμένο, Λεωνίδα Μπουτσικάρη, Λεωνίδα Λεουτσάκο και Γιώργο Μπαντή. Οι πρόεδροι των τεσσάρων ποδοσφαιρικών φορέων της χώρας ανέλυσαν τις απόψεις και τους προβληματισμούς τους για την ανάγκη έναρξης των προπονήσεων και της αγωνιστικής δράσης στην Super League 2 και τη Football League και αναμένουν πλέον την απόφαση της επιτροπής.

Η Ένωση Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 και Β Εθνικής Κατηγορίας εκφράζει τις ευχαριστίες της στον Γενικό Γραμματέα Δημόσιας Υγείας και την Επιτροπή για την ακρόαση και ευελπιστεί σε μια απόφαση που θα δώσει τέλος στην αναμονή 32 ΠΑΕ και 2000 οικογενειών που μετέχουν στα πρωταθλήματα".

Πηγή: sport24.gr

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ