Παρασκευή, 23 Μάιος 2014 13:49

ΣΠΑΡΤΗ: Προβληματισμός για τη νέα απώλεια βαθμών

Γράφτηκε από τον
ΣΠΑΡΤΗ: Προβληματισμός για τη νέα απώλεια βαθμών

Η Α.Ε. Σπάρτης μπήκε στα μπαράζ ανόδου για τη Γ' εθνική με την ετικέτα του φαβορί, αλλά μέχρι στιγμής δεν δικαιώνει τις προσδοκίες. Η λακωνική ομάδα ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο σ' αυτό το μίνι πρωτάθλημα (3-0 τον Πανθυρεατικό), όμως στη συνέχεια ηττήθηκε με 1-0 από τον Πάμισο των… δέκα παικτών από το 25' και προχθές έμεινε εντός έδρας στο 0-0 με τον Ερμή Κιβερίου.
Μάλιστα θα μπορούσε να γνωρίσει και την ήττα από τους πρωταθλητές Αργολίδας.


Με 4 βαθμούς στον πρώτο γύρο βρίσκεται στη 2η θέση του ομίλου έχοντας 3 βαθμούς διαφορά από τον πρωτοπόρο Πάμισο, ο οποίος έχει πλέον την κατάσταση στα χέρια του.
Η νέα απώλεια βαθμών είναι λογικό να προκαλεί προβληματισμό στις τάξεις της Σπάρτης. Απαντες αναγνωρίζουν ότι η άνοδος έχει δυσκολέψει πλέον αρκετά και θα χρειαστεί μεγαλύτερη προσπάθεια στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές. Η εκτίμηση που υπάρχει είναι ότι εάν η ομάδα αποδώσει σύμφωνα με τις δυνατότητές της, τότε θα πετύχει στο φινάλε και το μεγάλο στόχο της ανόδου στη Γ' εθνική.
Η προσοχή στρέφεται πλέον στο εκτός έδρας ματς με τον Πανθυρεατικό, όπου οι πρωταθλητές Λακωνίας θα αγωνιστούν πάνοπλοι. Οι Τσούκλης και Πρασσάς εξέτισαν την ποινή τους και τέθηκαν στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.