Πέμπτη, 03 Δεκέμβριος 2020 11:36

Προχωρούν τα έργα στα Παλιάμπελα

Γράφτηκε από τον
Προχωρούν τα έργα στα Παλιάμπελα

Στα Παλιάμπελα βρέθηκε ο δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος, προκειμένου να ενημερωθεί για την πορεία των εργασιών στο γήπεδο.

Οι εργασίες εντάσσονται στο πλαίσιο της σύμβασης για το έργο «Κατασκευή Αποδυτηρίων και διαμόρφωση περιβάλλοντα χώρου στο γήπεδο “Παλιάμπελα” & Προμήθεια και τοποθέτηση μεταλλικής κερκίδας θεατών στο γήπεδο της Δυτικής Παραλίας», προϋπολογισμού 300.000 ευρώ. Το πρώτο μέρος του έργου περιλαμβάνει την «Κατασκευή Αποδυτηρίων - διαμορφώσεις περιβάλλοντα χώρου» στη Δυτική Συνοικία - Δ. Καλαμάτας. Συγκεκριμένα θα ανεγερθεί ανεξάρτητο κτήριο αποδυτηρίων εσωτερικά στο γήπεδο «Παλιάμπελα» και εργασίες χωματουργικές και οδοποιία του εξωτερικού περιβάλλοντα χώρου του γηπέδου. Ακόμα όπως σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση: “Λόγω του χαρακτήρα του κτηρίου, ως αποδυτήρια αθλητικών εγκαταστάσεων, τα υλικά έχουν επιλεγεί ώστε να είναι απλά στην κατασκευή και στη
συντήρηση, να εξασφαλίζουν μεγάλη μηχανική αντοχή στην μελλοντική χρήση, να παρέχουν ασφάλεια και να είναι οικολογικά, αξιοποιώντας όλες τις δυνατότητες της σύγχρονης δομικής τεχνολογίας.