Παρασκευή, 04 Δεκεμβρίου 2020 17:32

Το νέο έτος βλέπουν σέντρα για Football League στον Ολυμπιακό Βόλου

Γράφτηκε από τον

Δεν πρόκειται να αρχίσει το πρωτάθλημα της Football League πριν τις 10 Ιανουαρίου, όπως ακούγεται ολοένα και πιο έντονα από επίσημα χείλη.

Δεν πρόκειται να αρχίσει το πρωτάθλημα της Football League πριν τις 10 Ιανουαρίου, όπως ακούγεται ολοένα και πιο έντονα από επίσημα χείλη. Αυτή είναι και η εκτίμηση των ανθρώπων του Ολυμπιακού Βόλου, σύμφωνα με την πληροφόρηση που έχουν από φορείς του ποδοσφαίρου και του αθλητισμού.

Εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά με τα επιδημιολογικά δεδομένα, μετά τις 10 Ιανουαρίου η μπάλα θα κυλήσει ξανά στο χορτάρι. Βέβαια, πριν την ανακοίνωση της ημερομηνίας έναρξης του πρωταθλήματος, θα πρέπει να δοθεί το «πράσινο φως» στις ομάδες να επιστρέψουν στις ομαδικές προπονήσεις. Αυτό λογικά θα γίνει στο δεύτερο δεκαπενθήμερο του Δεκεμβρίου, προκειμένου οι ομάδες να προετοιμαστούν και να παρουσιαστούν, όσο το δυνατόν πιο έτοιμες, στην έναρξη του πρωταθλήματος.

Οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού Βόλου εκτιμούν πως η έναρξη του πρωταθλήματος της Football League θα γίνει είτε το Σαββατοκύριακο 9-10 Ιανουαρίου, είτε στις 16-17/1. Αυτό σημαίνει, πως για να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα στις προβλεπόμενες ημερομηνίες, θα οδηγηθούμε σε αλλαγή της προκήρυξης, με κατάργηση των πλέι οφ και των πλέι άουτ. Θα διεξαχθούν 18 αγωνιστικές στους δύο ομίλους, με τις δύο πρώτες ομάδες κάθε ομίλου να ανεβαίνουν στη Super League 2, ενώ οι τρεις τελευταίες από κάθε όμιλο να υποβιβάζονται στη Γ’ Εθνική.

Πηγή: mikriliga.com