Τρίτη, 08 Δεκέμβριος 2020 15:33

Στη Λεωφόρο το Παναθηναϊκός - ΠΑΣ Γιάννινα

Γράφτηκε από τον
Στη Λεωφόρο το Παναθηναϊκός - ΠΑΣ Γιάννινα

Η αναμέτρηση μεταξύ του Παναθηναϊκού και του ΠΑΣ Γιάννινα θα διεξαχθεί το Σάββατο (12/12, 19:30) στη Λεωφόρο, καθώς η ιστορική έδρα των "πρασίνων" πέρασε με επιτυχία και τον τελευταίο έλεγχο από τους ανθρώπους της ομάδας.

Στη Λεωφόρο θα διεξαχθεί η αναμέτρηση μεταξύ του Παναθηναϊκού και του ΠΑΣ Γιάννινα (12/12, 19:30) για τη 12η αγωνιστική της Super League Interwetten. Οι άνθρωποι του Τριφυλλιού έκαναν τη Δευτέρα (07/12) και τον τελευταίο έλεγχο στον αγωνιστικό χώρο, όπου έγιναν βελτιωτικά έργα τις τελευταίες ημέρες και πήραν το "πράσινο φως" για τον επικείμενο αγώνα με τον ΠΑΣ.

Ο τεχνικός της ομάδας, Λάζλο Μπόλονι έχει ενημερωθεί και πλέον απομένει ο τελικός έλεγχος και για το VAR, που θα γίνει την Παρασκευή, μέσω βαν που θα βρίσκεται έξω από το γήπεδο, ενώ ήδη οι "πράσινοι" έχουν πάρει την έγκριση από την ΚΕΔ και την ΕΠΟ.

Όπως σας είχε ενημερώσει το Sport24.gr, ο Παναθηναϊκός ήθελε να "βγάλει" απ’ το πρόγραμμα του ΟΑΚΑ το δικό του ματς με τον ΠΑΣ, για να δώσει χρονικό περιθώριο στους ειδικούς που έχουν αναλάβει τη συντήρηση του χλοοτάπητα, να κάνουν όλα όσα χρειάζονται για να "δέσει" (ως ένα βαθμό) το χορτάρι στα σημεία που έγιναν επιδιορθώσεις. Και να μπορέσει έτσι να βγει η σεζόν, με όσο το δυνατόν λιγότερα προβλήματα...

Ο Παναθηναϊκός επιστρέφει στη Λεωφόρο ύστερα από 31 μήνες και την αναμέτρηση με την Ξάνθη, στις 7 Μαΐου του 2018.4