Τετάρτη, 09 Δεκέμβριος 2020 19:12

ΟΦΗ: Πρόταση για μοίρασμα των χρημάτων της UEFA στους ποδοσφαιριστές των SL2 και FL

Γράφτηκε από τον
ΟΦΗ: Πρόταση για μοίρασμα των χρημάτων της UEFA στους ποδοσφαιριστές των SL2 και FL

Η ΠΑΕ ΟΦΗ, με δική της πρωτοβουλία προτείνει στις υπόλοιπες ομάδες της Super League 1 να μοιράσουν τα λεφτά που πήραν από την UEFA στους ποδοσφαιριστές της Super League 2 και της Football League.

Δίπλα στους ποδοσφαιριστές των κατώτερων κατηγοριών θέλει να βρεθεί η ΠΑΕ ΟΦΗ. Οι Κρητικοί έστειλαν επιστολή στα μέλη της Super League, με την οποία πρότειναν, κάθε ομάδα από τις 13 που έλαβε τις 333 χιλιάδες ευρώ μέσω του Solidarity της UEFA, να δώσει ένα ποσοστό επί του ποσού, κάτι που θα αποφασιστεί σε επόμενο Δ.Σ. ή εκ περιφοράς το ακριβές ποσό, στους ποδοσφαιριστές της Super League 2 και της Football League.

Η κίνηση αυτή θα γίνει για να δείξουν οι ομάδες έμπρακτα ότι είναι δίπλα τους σ’ αυτή την πολύ δύσκολη περίοδο που βιώνουν αυτοί και οι οικογένειές τους, ειδικά αυτές τις μέρες των εορτών. Επίσης, ο ΟΦΗ, προτείνει το ποσό να συγκεντρωθεί στη Super League και να δοθεί στον ΠΣΑΠ, ο οποίος να αποτελέσει τον εγγυητή της πρωτοβουλίας, μοιράζοντας τα χρήματα στα μέλη του.

Παρά το γεγονός ότι και οι ομάδες της Super League έχουν πληγεί οικονομικά από τον Covid-19, στον ΟΦΗ σκέφτηκαν να κάνουν τη συγκεκριμένη κίνηση επειδή οι ποδοσφαιριστές των κατώτερων κατηγοριών δεν έχουν το παραμικρό έσοδο εδώ και αρκετό καιρό και μάλιστα υπάρχουν πολλοί εξ αυτών που αδυνατούν να ανταπεξέλθουν σε βασικές ανάγκες.

Πηγή: gazzetta.gr