Δευτέρα, 14 Δεκέμβριος 2020 18:58

Μαρτίνς: "Εχουμε ένα όνειρο, να πάμε πολύ μακριά στο Europa" (βίντεο)

Γράφτηκε από τον
Μαρτίνς: "Εχουμε ένα όνειρο, να πάμε πολύ μακριά στο Europa" (βίντεο)

Ο Πέδρο Μαρτίνς χαρακτήρισε δύσκολη την κλήρωση του Ολυμπιακού με την Αϊντχόφεν στους "32" του Europa League, αλλά δήλωσε ξανά ότι στην ομάδα του εξακολουθεί να υπάρχει το ευρωπαϊκό όνειρο της μεγάλης πορείας.

Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει στους "32" του Europa League την Αϊντχόφεν. Ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε στο κανάλι της ομάδας του στο youtube για την κλήρωση με την PSV, τη χαρακτήρισε δύσκολο εμπόδιο, αλλά επεσήμανε πως η ομάδα του συνεχίζει να ονειρεύεται τη μεγάλη ευρωπαϊκή πορεία.

Αρχικά ο τεχνικός των "ερυθρόλευκων" δήλωσε: Από την αρχή πάντα λέω πως αυτή είναι μια διοεργάνωση όπου βρίσκονται μεγάλες ομάδες, πολλές από το Champions League. Άλλες ομάδες που έκαναν καλές εμφανίσεις και καλή πορεία στο Europa League και κάποιες από αυτές θα μπορούσαν να βρίσκονται στο Champions League. Έτσι πρόκειται για ένα Champions League δεύτερου format. Είναι δύσκολο ζευγάρι, γιατί η PSV είναι μια ομάδα με έναν έμπειρο προπονητή, μια ομάδα νέα με πολλή ποιότητα, ήδη έχει κερδίσει το τρόπαιο του Europa League, σε μια άλλη δεκαετία. Πρόκειται λοιπόν για ένα δύσκολο παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ομάδες που παραδοσιακά είναι επιθετικές και που θέλουν την κατοχή της μπάλας, αυτή είναι η μεγάλη τους δύναμη. Νομίζω ότι θα είναι ένα παιχνίδι μεγάλης ποιότητας, ένα παιχνίδι με δύο επιθετικές ομάδες που θα παλέψουν για την πρόκριση.

- Πόσο μακριά μπορεί να φτάσει στη διοργάνωση ο Ολυμπιακός;

"Να περάσουμε αυτή τη φάση και μετά έχουμε τη φιλοδοξία να τα πάμε καλύτερα από ό,τι τα πήγαμε πέρσι στο Europa League. Σίγουρα αυτό είναι που επιθυμούμε. Γνωρίζουμε ωστόσο ότι υπάρχουν ομάδες πολύ δύσκολες. Πάντα όμως λέμε ότι έχουμε ένα όνειρο, να πάμε πολύ μακριά σε αυτή τη δοκιμασία και θα παλέψουμε για αυτό".

Πηγή: sport24.gr